Eğlence, Medya

Yılmaz Morgül: “Beynimi sigortalatmak istiyorum. Çünkü…”

Geçen haftalarda Yılmaz Morgül ” ilk sanatçı başbakan ben olacağım Dünya Türkiye’ye baktığında, Türkiye’nin bir müzik adamı, bir ses sanatçısı bir Başbakanı veya Bakanı var dedirtmek istiyorum. Hakları korumak için, hakları elde emek için politikaya gireceğim” diyerek siyasete yeşil ışık yaktığını açıkladı.

Survivor macerasından sonra Türk Sanat Müziğinin ünlü ismi Yılmaz Morgül bir kez daha sevenlerinin karşısına bambaşka bir proje ile geçti , ilk kez tiyatro sahnesinde yer aldı.

Ahmet Çevik tiyatrosunda ‘Şaka Gibi’ adlı müzikli kabarenin hem şarkılarını seslendirdi hemde 4 farklı skeçte rol aldı.

Yaptığı işlerin yanı sıra her açıklamasıyla gündem olan Morgül bu seferde beynini sigortalatmak istiyor.

Geçtiğimiz günlerde sık sık hastane ziyaretlerinde görüntülenen Morgül’ün sağlık sorunu olduğundan süphe ederken Morgül’den ziyaretlerine ilişkin şasırtıcı açıklama geldi.

“En çok beynimi sigortalatmak istiyordum “dedi.

‘Bunun için 3 gün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne gidip işlem yaptırdım , çünkü IQ ‘um 148.9 çıktı. Bu arada sesimi de 10 milyon TL’ye sigortalatmaya karar verdim” dedi.

“Türkiye’de Sadece Sesi Olanlar Şarkı Söylesin”

Yılmaz Morgül, “Ben Pop şarkılarını leblebi çekirdek gibi okuma yeteneğine sahibim. Ben star Popçuyum deyip de gelip sahnede benimle Klasik Türk Müziği eserlerini leblebi çekirdek gibi okuyabilecek bir tane ses var mı, bir sanatçı var mı? Varsa onu sahneme davet ediyorum.Bir de hiç sesi olmayan hiçbir müzik geçmişi, altyapısı olmayan sözüm ona kendilerini sosyal medyada star ilan eden fenomenler maalesef Single’lar çıkarmaya başladılar, sahne performansları yapmaya başladılar. Sesi olduğunu zanneden star adayları var. Çok yazık. çok üzülüyorum, gerçek sanatçılar evlerinde ekmek bekliyorlar, iş bekliyorlar. Çok önemli bestekarlar bile Çanakkale’de pazarda limon, balık satıyorlar. Bunlar hak etmedikleri paraları kazanıyorlar.” diyerek yine gündeme bomba gibi düştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir