Gündem, Haberler

Youtube Fenomeni Cem Korkmaz Yaşamını Yitirdi

Daha önce yayınladığı videolarla ve çalışmalarıyla tanınan fenomen Cem Korkmaz kendi evinde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Daha önce pek çok yapımda görev alan ve başarılı performanslar sergileyen oyuncu yayınladığı videolar ile geniş bir izleyici kitlesine sahipti.

İçerik Navigasyonu

Olay Nasıl Ortaya Çıktı?

Sevenlerinde büyük üzüntü yaratan olay Cem Korkmaz’ın arkadaşı sayesinde şans eseri fark edildi. Anahtar sahibi olan arkadaşının eve gelmesi ve geldiğinde Cem Korkmaz’ı iple asılı bir şekilde ölmüş halde bulmasıyla ortaya çıkan olay sonrasında olay yerine polis ekipleri ve savcı geldi. Yapılan incelemeler sonrasında olayın intihar sonucu gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken Cem Korkmaz’ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi.

Twitter Üzerinden Duyuruldu

Cem Korkmaz’ın ölüm haberini Cem Yılmaz’ın abisi olan Can Yılmaz Twitter’da attığı tweet ile duyurdu. Can Yılmaz yaptığı açıklamada gelen haberlerin doğru olduğunu söylerken başsağlığı ve sabır dileklerini de aynı tweet üzerinden ifade etti. Bir süre sonra yazdığı tweet için gelen olumsuz yorumlara ilişkin de başka bir tweet atan Can Yılmaz insanların acı çektiğini söylerken yapılan yorumları vicdansızlık olarak nitelendirdi.

Haberi Alan Tanıdıkları Evine Akın Etti

Cem Korkmaz’ın ölüm haberi arkadaşları ve tanıdıkları üzerinde şok etkisi yarattı. Haberi duyan arkadaşları Cem Korkmaz’ın evine akın ederken arkadaşları böyle bir olaya anlam veremediklerini ve şaşkınlık içerisinde olduklarını ifade etti. Durumla ilgili açıklamalar yapan Korkmaz’ın arkadaşı Osman Eren yaşananlara anlam veremediğini belirtti. Cem Korkmaz için övgüyle bahseden Eren, arkadaşının bildiği herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi.  Osman Eren özellikle sosyal medyada yapılan yorumlardan çok rahatsız olduğunu belirtirken Cem Korkmaz’ın mahallesi tarafından tanındığını bu nedenle yapılan yorumların yanlış olduğunu ve sosyal medyada dolaşan iddiaların gerçek olmadığını söylerek açıklamalarını sonlandırdı.

Cem Korkmaz Kimdir?

1987 senesinde Bursa’da doğan Cem Korkmaz Bursa’da tiyatro eğitimi aldıktan sonra pek çok film, dizi ve reklamda rol aldı. Korkmaz’ın en çok tanındığı film ise Şahan Gökbakar’la birlikte rol aldığı Recep İvedik 4 filmidir. Sanatçı ayrıca AROG ve Bizim Ev gibi dizi ve filmlerden de tanınıyordu. Son zamanlarda ise Youtube üzerinden paylaştığı videolarla gündemdeydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir