Gündem, Haberler

Youtube Fenomeni Hayatını Kaybetti

Fenomen Ali Can 1968 tarihinde Nevşehir’de dünyaya gelmiştir. Okul hayatını devam ettiremeyen Ali Can,baba mesleği uzun yol şöförlüğünü tercih etmiştir. 1992 yılında Almanyaya giden fenomen 2016 yılına kadar resmi bir kurumda görev almış ve bu görevinden istifa ederek yakın arkadaşının şirketi olan LLS’ de işe başlamıştır. Burada çalışmaya başlaması, hayatını farklı bir noktaya taşımasına vesile olmuştur. Buradan sonra yaptığı paylaşımlar onu fenomen olmasındaki ilk adımlardı.

Ali Can nasıl fenomen olmuştur?

Ünlü fenomen sempatik bir kişiliğe sahipti. Tır kullanırken çektiği eğlenceli videolarla insanlara kendini sevdirdi. Araba tanıtımından, kendi ile ilgili konulardan, araba kullanırken diğer şöförlere laf atışından, araba kullanımından oluşan videoları sevenleri tarafından çok beğenildi. Konuşma tarzı, yapmacık olmaması ve tamamen doğal olması bu ünü ona sağladı gibi görünüyor. Farklı bir tarza sahip olan fenomen, komedi tarzında çok videolar çekmiş olsada insanlara uzun yol şöförlüğü hakkında bir çok bilgide vermekteydi. Bu konuda yapılacak belkide en güzel yorum tırı adeta insanlara sevdirdi.

Peki ünlü fenomen hayatını nasıl kaybetti?

Arkadaşı ve iş vereni olan Serdar bey tarafından yapılan açıklamaya göre dün saat 16.00′ da kalp krizi geçirerek hayata veda etmiştir. Akrabalarının yaptığı açıklamalara göre tır boşaltmasını yaptıktan sonra yorgun düşüp arabada uyuya kalmıştır. Bu sırada hayata gözlerini yumduğu tahmin edilmekte.Cenaze namazı Frankfurt’ta kılınıp memleketi Nevşehir’de toprağa verilecek olan fenomen hayranları şaşkınlıklarını hala korumakta. Arkasında gözü yaşlı bir kız evladı bırakan fenomen için bir çok taziye mesajı paylaşıldı. Bu konuda sevenleri tarafından bir çok paylaşım yapıldı. Sevenleri, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir