Kadın, Yaşam

Youtubearların Önerdiği Cilt Lekerini Açan 5 Ürün!

Hepimizin bildiği gibi sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmak için cildimize düzenli ve özen gerektiren bir bakım yapmamız şarttır. Cilt bakımının en önemli adımlarından biri de cilt rengimizi düzenleyerek eşit renkte görünmesini sağlayan bakım kremleri kullanmak. Cilt rengini açmayı ve beyazlatmayı saglayan bu ürünler güneş lekelerini, koyu lekeleri ve yara izlerini azaltmayı hedefliyor. Cildi beyazlatmak için en çok tercih edilen doğal ürünlerin neler olduğunu ve ne işe yaradıklarını merak ediyorsanız hep beraber inceleyelim.

Bioderma White Objective Active Cream 

Ciltteki renk eşitsizliklerine karşı içeriğindeki C vitamini, B3 vitamini ve meyan kökü özü bulunan bu krem cilde ayrıca nem de kazandırıyor. Temiz cildinize her gün uygulayabileceğiniz krem, parfüm bulundurmayan içeriğiyle oldukça hassas ciltler için de ideal bir üründür.

Lancome Bright Expert Dark Spot Corrector 

Dört haftalık kullanım sonrasında kadınlar ciltlerindeki koyu lekelerde gözle görülebilir bir azalma gördüklerini ve cilt renklerinin eşitlendiğini belirtmişler. Hafif ve jel yapılı olması tercih edilmesi de bir diğer neden olarak biliniyor. İçerisindeki antioksidan özellikle asit, cilt beyazatıcı arbutin ve salisilik asit koyu güneş lekelerinizi ciddi bir şekilde azaltabileceği söylenebilir.

 

Estee Lauder Cyberwhite HD Advanced Spot Correcting Essence Serum 

Cyberwhite HD, cilldin soluk görünümünü yok eden bir formüle sahip. İçerisinde bulunan C vitamini ile ciltteki renk eşitsizliklerini düzenlemede olumlu sonuçlar alınacağı söylenebilir. Aynı zamanda cildinize nem veren bu ürün, içerisindeki antioksidanlar ve botanik özlerle cilde pürüzsüz ce doğal bir görünüm kazandırmayı amaçlar. Akşam ve sabah uygulanan bu serum koyu lekeleri ve güneş izlerini de gidermekte yarar sağlayacaktır.

Dermalogica Extreme C 

Tozdan emülsiyon haline geçebilen bu ürün, C vitamini, B3 vitamini, beyaz çay, yosun ve maya özleriyle ciltteki koyu lekeleri açarken antioksidan içeriğiyle cildi desteklemektedir. Bu ürünü isterseniz tüm cildinize isterseniz de koyu lekelerinizin üzerine uygulayabilirsiniz. Tüm cilde uygulamak için bezelye büyüklüğüne ürünü nemlendiricinizle karıştırmanız yeterli olacaktır. Nokta uygulaması istiyorsanız parmak ucunuzla çok az miktarda ürünü koyu lekelerinizin üzerine sürebilirsiniz. Tabi cilt tipinize göre uygulama sıklığınız da değişebilir ve bunu aldığınız sonuçlara göre siz düzenleyebilirsiniz..

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector 

3 ayda koyu lekelerin görünümünü azaltmayı hedefleyen bu serum, 4 haftada cildin 1 ile 2 ton beyazlamasına yardımcı olmakta. İçeriğinde koyu renkli lekeleri yok etmek için savaşan C ve B3 vitaminler bulunuyor. Ürünün içeriğinde bulunan Daniella bitkisinden elde edilen madde ile ciltte kahverengi pigment üretimine sebep olan tirosinaz enzimini azaltarak bu koyu renklerden kurtulabileceğinizi düşünmekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir