Eğlence, Geyik

Yurdum İnsanının Başına Gelen En Garip Olaylar

Günümüzde televizyon öyle bir şey ki her türlü olaydan haberdar olabileceğimiz bir kutu. Türk televizyon tarihi de bu kutuda birbirinden ilginç olaylara şahit oldu. Bu olayları izlerken, kimimiz hayretler içerisinde kalırken kimimize sıradan gelmeye başladı olaylar. Televizyonda birbirinden ilginç haberler, olaylar yer almaktadır. Bu olayları şöyle sıralayabiliriz.

İçerik Navigasyonu

1- Sakallı Bebek Doğması

Aile büyüklerimizin çocukluk zamanlarında bahsedilen bu sakallı bebek doğması olayı kıyamet alameti olarak adlandırılmış. Televizyonlarda bahsedilen bu olay kimi kesimleri çok korkutmuş.

2- Bir Köylünün Uzaylı Görmesi

Köyün birinde bir yaşlı adamın gece saatlerinde havada uçan bir uzay aracı gördüğünü televizyon kanallarında söylemesi üzerine insanlar hayrete düşmüştü. Yaşlı adamın olayı çok gerçekçi bir dille anlatması üzerine neredeyse insanlar geceleri dışarı çıkıp gökyüzüne incelemeye başlamışlardı. Uzaylılar geldiğinde görüntü almaya çalışmak istediklerini, bunun için nöbet bile tuttuklarını dile getirmişlerdi.

3- Gökyüzündeki Bulutların Melek Kanadı Şeklini Alması

Bir televizyon programında ekranlara getirilen bu olayın insanların yine kıyamet alametinden korkmalarına sebep olmuştur. Hatta bu konuda uzman olduğunu söyleyen kişilerin ekranlarda bu görüntüler üzerine yorum yapması izleyici kitlesini bir süre ekrana bağlamıştır. Meleğin dünyaya indiğini söyleyenler bile olmuştur.

4- İçine Cin Girdiğini Söyleyen Adam

Yine bir televizyon programında, bir adamın ben cinlerle irtibat halindeyim; ancak onlardan kurtulmak istiyorum bana yardım edin diye haykırışları izleyici kitlesini yine hayretlere düşürmüştür. Program normal seyrinde devam ederken bu cinlerin içine girdiğini söyleyen adam birden bağırmaya başlar. Sesi o kadar yükselir ki izleyenler korkmaya başlamıştır. Adam oturduğu yerden kalkıp dolaşarak bağırmıştır. Daha sonra da kendine gelince bunları kendisinin yapmadığını, içine giren cin denen varlığın yaptığını söylemiştir.

5- Kendisinin Barış Manço Olduğunu Söyleyen Çocuk

Küçük bir çocuğun televizyonda ben Barış Manço’ yum demesi izleyenleri hayretlere düşürmüştü. Barış Manço’ nun ruhunun içinde olduğunu söyleyen çocuk karısını ve çocuklarını hatırladığını, Barış Manço’ nun evinin neresinde ne olduğuna varana kadar her şeyi bildiğini söylemişti. Bu olay Türk televizyon tarihi sayfalarına eşi benzeri görülmemiş olarak düşmüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir