Zengin İçerik

Banyolar İçin Egzotik Kokular

Evin her bölümünde güzel kokuların yayılmasını hepimiz isteriz. Banyolar da gerek nemden gerekse kötü kokulardan arındırılması gereken yerlerin başında geliyor. İster oda parfümü kullanarak isterseniz de egzotik farklı kokulardan alarak banyolardaki bu kötü kokuları engelleyebilirsiniz.

İçerik Navigasyonu

Çubuklu Oda Kokuları:

Bambu çubuklardan oluşan çubuklu oda kokularını banyoya koyarak hem dekoratif bir görünüm yakalayabilir hem de banyonuzun güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle lavanta ve turkuaz renginin sizi alıp götüreceği deniz kokuları oldukça egzotik bir hava katacaktır. Ilık bir yaz akşamında dalgaları bu deniz kokusu ile hissedebilir ve her an yaz mevsimindeymişsiniz hissine kapılabilirsiniz. Lavanta kokusu da bambu çubukları sayesinde banyonuzun her yerine dağılır ve mükemmel bir ambiyans sunar. Bunlar yerine sandal ağacı kokusunu da tropik koku olarakta kullanabilir ve banyonuzu ferahlatabilirsiniz.

Oda Parfümü:

Klasik oda parfümleri de egzotik kokular ile banyonuzu hareketlendirebilir ve hoş kokular sunabilir. Meyve ve odunsu parfüm kokuları ruhunuzu gülümsetir ve banyonuza farklı bir hava katar. Odunsu parfüm kokuları; egoztik kokuların başında gelir ve kimseyi rahatsız etmez. Ayrıca kışa girerken kış havasına uygun olarak odunsu kokuları tercih edebilir ve ferahlatıcı havaya kavuşabilirsiniz. Manolya çiçeği de sizi kokusuyla büyüleyebilecek egzotik kokulardan. Bu tarz oda parfümlerinde bu kokuyu kullanabilir ve egzotik bir banyo yaratabilirsiniz. Ayrıca oldukça kalıcı ve tazelik veren bu koku herkesin hoşuna gideceği bir koku türüdür.

Sprey Kokular:

Ferahlatıcı ve egzotik sprey özellikli oda kokuları da siz istediğinizde banyonuza güzel kokular yayabilir. Sert ve kuvvetli zambak, gül ya da yasemin gibi floral egzotik kokuları tercih edebilir ya da bu kokulara odunsu kokular katarak banyonuza istediğiniz gücü katabilirsiniz. Hint sümbülü de son yıllarda oldukça tercih edilen kokular arasındadır. Misk ve egzotik çiçeklerin oluşturduğu spreyleri de tercih edebilir ve banyonuza hoş bir hava katabilirsiniz.

Elektrikli Oda Kokusu Cihazları:

Hem havayı temizleyen hem de banyoya hoş bir hava katan bu koku cihazları ile egzotik kokuları zamanlama ile daha kontrollü olarak sağlayabilirsiniz. Çok fazla seçim tercihinin olmadığı ancak dinlendirici havası ile sizi banyoda dinlendirecek bu cihazlar diğer oda kokularına göre daha yüksek fiyatlı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir