Eğlence, Medya

Burak Özçivit’in Peşindeki Güzel Kendini Savundu

Eskilerin mankeni şimdilerin aranan Oyuncusu olan Burak Özçivit rus mankeni engelledi. Burak Özçivit yine kendisi gibi oyuncu olan ve beraber rol aldığı Çalıkuşu dizisinden sonra Sevgili olmaya başlayan Fahriye Evcen’le geçtiğimiz haziran ayında evlendi.  Uzun süren mutlu birlikteliklerinin sonunda haziran ayında evlenen çift düğünün  ardından balayı tatili için Maldivler’e gitti, hem düğünleri hem de tatilleri  haftalarca magazin basının gündeminde kaldı. Birbirlerine çok yakıştırılan Fahriye Evcen ve  Burak Özçivit uzun süre konuşuldu. Son günlerde  yine magazin gündeminde konuşulan Burak Özçivit bu defa rus model Victoria Bonya tarafından beğenilmesi ile gündeme geldi.

Rus model Victoria  Bonya Burak Özçivit’in sosyal medya hesabındaki iki  fotoğrafını beğenmiş ayrıca fotoğrafların altına yorumlar yapmıştı.

Daha önce de bir İranlı bir model tarafından fotoğrafları beğenilen hatta bir fotoğrafın altına yakışıklı yorumu yapılan burak Özçivit’in başı Instagram hesabıyla yine derde girdi.

Bütün bu beğenilerin ve yorumların üzerine  Fahriye Evcen’in kıskançlık krizine girdiği kulislerde konuşulan konulardan oldu.  Ayrıca Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’i sevenler rus modeli yorum yaparak onların evli olduğunu aralarından çıkması gerektiğini söylediler. Bunun üzerine Burak Özçivit Rus manken Viktoria Bonya’yı Instagram hesabından engelleyerek tepkisini gösterdi.

Viktoria Bonya Kimdir?

1079 doğumlu olan Victoria Bonya ülkesinde modellik yapmaktadır. Ayrıca televizyonda bir programda sunuculuk yapan Victoria Bonya’nın Instagram hesabında 5 milyonun üzerinde takipçisi bulunmaktadır.

Engele Karşı Konuştu 

Burak Özçivit’in kendisini Instagram hesabından engellemesi üzerine suskunluğunu bozan Victoria Bonya: “Böylesine çılgınca bir tepki almamıştım, hayatımda biri var ve mutluyum. Lütfen benim ismimi kullanmayın ve ortada hiçbir şey yokken bunu büyük bir problem haline getirmeyin.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir