Medya, Sizce

İşte Ünlülerin Ek İşleri! Kazançları Dudak Uçuklatıyor!

Bu sektörlerde belirli bir süre çalışan kişilerin belirli bir yaştan sonra daha önce kazandıkları paraları kazanmaları imkânsız hale geliyor. Özellikle müzik veya spor dünyasındaki çoğu ünlü için belirli bir yaştan sonra bu sektörlerden ekmek kazanması zor desek yeridir. Bunun bilincinde olan birçok ünlü kendi alanlarının dışında farklı sektörlere yatırım yapıyorlar ve iyi de para kazanıyorlar. İsterseniz gelin hep beraber ünlülerin kendi sektörleri dışında yaptıkları işlere bir göz atalım.

ibrahim-tatlises-ne-kadar-kazaniyor.jpg

İbrahim Tatlıses

Herhalde kendi sektörü dışında iş yapan ünlüler deyince aklımıza gelen ilk isimdir İmparator İbrahim Tatlıses. Müzik, sinema, TV derken birçok sektöre el atan ünlü isim, sahip olduğu şirketlerle tam bir imparatorluk kurmuş durumda. Otel işletmeciliği, kebap zincirleri, inşaat Tatlıses’in farklı sektörlerde yaptığı işlerden sadece bazıları.

Bergüzar Korel

Ünlü oyuncu, Cihangir’de bir kafeye sahip.

Kenan Doğulu

Uzun yıllardır müzik piyasasında yer alan başarılı şarkıcının ABD’de bir giyim mağazası bulunuyor. Ayrıca eşi Beren Saat ile eğlence sektörüne de yatırım yaptı.

erkan-petekkaya-ne-kadar-kazaniyor.jpg

Erkan Petekkaya

Yetenekli oyuncunun kasap dükkânı mevcut. Petekkaya ilginç bir sektöre yatırım yapmış. Ne diyelim, bol kazançlar.

Bülent Ersoy

Diva’nın yöneldiği sektör kule vinçler. Sahip olduğu vinçleri aylık 10 bin TL gibi bir paradan kiraya veren ünlü sanatçı, kendisine iyi bir ek gelir kapısı bulmuş gibi.

Pınar Altuğ

Takı tasarım sektörüne el atarak ticarete atılan ünlülerden.

Alper Kul

Güldür Güldür Show ile ünü artan yetenekli oyuncu, kazandığı parayı tarım sektörüne yatırıyor.

eser-yenenler-ne-kadar-kazaniyor.jpg

Eser Yenenler

Genç yaşta yakaladığı başarıyı iyi değerlendiren Yenenler, kazandığı parayı yat ve turizm işletmeciliği ile menajerlik şirketine yatırdı. Kendisine bol kazançlar diliyoruz.

Emrah

Uzun yıllardır sinema ve müzik dünyasında yer alan Emrah, kazandığı parayı gayrimenkule yatırarak iyi bir gelir elde etmiş durumda.

seda-sayan-ne-kadar-kazaniyor.jpeg

Seda Sayan

Ünlü sunucu kozmetik ürünlerine yatırım yapıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ da gayrimenkul sektörüne yatırım yapan ünlülerden. Anlaşılan Tatlıtuğ da garanti oynamayı seviyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir