Eğlence, Medya

Ünlüler Kazançlarını Nasıl Değerlendiriyor? Çok Şaşıracaksınız…

Bazı ünlülerin gösteri dünyasına veda ettikten sonra yaptıkları işleri biliyor musunuz? Ya da hala kameralar karşısında oldukları halde sürdürdükleri ek işleri.

İçerik Navigasyonu

Ersin Korkut

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla yıldızı parlayan Ersin Korkut kazancını ilginç bir alana yatırdı. Korkut; Beşiktaş’ta bir mahalle kahvesi açtı. Korkut bir yandan da tiyatro ve sinema çalışmalarını sürdürüyor.

Engin Günaydın

Usta oyuncu Engin Günaydın da kazancını gayrimenkule yatırıyor. Günaydın İstanbul’un yanısıra memleketi olan Tokat Erbaa’da da bir çok gayrimenkule sahip.

Bülent Ersoy

Türkiye’nin Diva’sı Bülent Ersoy’un gelirinin bir kısmını iş makinelerine yatırdığı manşetleri süslemişti. Ünlü sanatçı, 200-250 bin dolara dozerleri ve kepçeleri haftalığı 10 bin dolardan belediyelere ve müteahhitlere kiraya veriyor.

Gökhan Güney

Yeşilçam’ın bir dönemine damga vuran aktörlerden biri Gökhan Güney. Artık eskisi kadar sinemayla iç içe değil. Son olarak İstanbul’un Anadou yakasında bir kebapçı açtı.

 İsmet Özhan

Bir zamanların manken oyuncularından İsmet Özhan’ın hayatı da faklı bir çizgi izledi. Londra’ya yerleşen Özhan orada belki de daha önce hiç aklına gelmeyen bir işte çalışarak ekmek parası kazandı. Özhan, Londra’da orada yaşayan Türkler’in defin işlemleriyle uğraşan bir şirkette çalıştı uzun süre. Türkiye’ye dönen İsmet Özhan artık daha sakin bir yaşam sürdürüyor.

Neşe Erberk

Neşe Erberk, Türkiye’nin çıkardığı Avrupa güzellerinden biri. Önceleri bir süre mankenlik yapsa da sonra sektörün dışına çıkmaya karar verdi. Erberk,bir anaokulu işletiyor.

Arzu Okay

Arzu Okay bir dönemin sinema yıldızlarındandı. Sonra aniden kameralara veda edip yurt dışına gitti. Şimdi Fransa’da deri ticaretiyle ilgileniyor.

Tolga Savacı

Tolga Savacı bir dönemin ünlü manken ve oyuncularından biriydi. Sonra yavaş yavaş bu sektörden uzaklaştı. Bir süre önce Kızım Nerede adlı diziyle yeniden eski mesleğine dönen Savacı, uzun yıllardır otoparkçılık sektöründe yapıyor. Savacı, Şişli sokaklarına parmokatları yerleştiren şirketin sahibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir