Haberler, Spor

İşte Haftanın En Önemli Futbol Haberleri

İşte haftanın en bomba futbol haberleri…

neymar.jpg

  • Penaltıları Neymar Atsın, 1 Milyon Euro Bonus Al: PSG’nin golcü oyuncusu Edinson Cavani, penaltıları Neymar’a bırakması karşılığında kendisine verilen 1 milyon euro’luk bonusu reddetmiş. Lyon’u 2 – 0 yendikleri maçta penaltıyı Neymar’a bırakmayan Cavani, serbest atışlarda da topun başına geçmek istemiş ve bu durum ikili arasında gerginliğe neden olmuştu.

feghouli-pismanligi.jpg

  • West Ham United’da Feghouli pişmanlığı yaşanıyor: Oyuna girdikten hemen sonra attığı golle taraftarları ateşleyen yıldız oyuncu, İngiliz taraftarların dikkatini çekti. Sosyal medyada onun satılmasının yanlış olduğu yönünde yüzlerce mesaj attılar.
  • Ribery Süper Lig’e: Bayern Munih’te forma giyen yıldız oyuncunun süper lig kulüpleriyle temasta olduğu belirtiliyor. Sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan oyuncunun Ocak ayında Türkiye’ye gelebileceği iddia edildi.
  • Neymar Yüzünden Satılması Muhtemel 8 Oyuncu: PSG takımı, Neymar ve Kylian Mbappe transferlerinin sadece bonservisleri için 400 milyon Euro harcayınca, UEFA Finansal Fair Play kurallarından dolayı oyuncu satacak. Bu oyuncular: Angel Di Maria, Javier Pastore, Blaise Matuidi, Lucas Moura, Julian Draxier, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier, Thiago Silva.
  • Neuer Yerine Antrenör: Bayern Münih, Neuer Şoku yaşıyor. Ayağındaki kırık sebebiyle Ocak ayına kadar sahalardan uzak kalacak olan tecrübeli kalecinin yerine, geçtiğimiz sezon futbol yaşamını sonlandıran ve şu an antrenörlük yapan Tom Starke dahil edildi.

real-madrid-asensio.jpg

  • Real Madrid Asensio ile İmzaları Atacak: Real Madrid, bu sezon patlama yapan Asensio ile bu hafta içinde yeni bir sözleşme yaptığını açıklayacak. 21 yaşındaki yıldızın sözleşmesi 2023 yılına kadar uzatılacak. Real Madrid’li genç oyuncunun ilerde dünyanın sayılı futbolcularından biri olacağı varsayılıyor.
  • Juventus Başkanına Bilet Cezası: İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Ultras adlı taraftar grubuna usulsüz bilet satışlarından dolayı, Juventus’a ve başkanı Andrea Agnelli’ye 1 yıl men ve 20 bin avro para cezası verildiği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir