Gündem, Haberler

Naim Süleymanoğlu Ölümle Pençeleşiyor

Avrupa ve Dünya Şampiyonumuz karaciğer yetmezliği sebebi ile ölümle pençeleşiyor.

Avrupa ve Dünya Şampiyonumuz Naim Süleymanoğlu’nun karaciğer yetmezliği sebebi ile yoğun bakım ünitesine alındığı bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Naim Süleymanoğlu’nun, karaciğer nakli olmadığı takdirde hayatını kaybedeceği öğrenildi. Naim Süleymanoğlu’nun sağlık durumunda bir değişiklik olmadığı ve ciddiyetini koruduğu da gelen haberler arasında

naim-suleymanoglu.jpg

Naim Süleymanoğlu’nun yakın arkadaşı ve aynı zamanda kişisel doktoru olan Adnan Bağrıaçık’ın ulke.com.tr’ye verdiği bilgilere göre, Naim Süleymanoğlu eğer karaciğer nakli olmazsa az bir vakti kaldı. Bağrıaçık: “Naim Süleymanoğlu’nda karaciğer yetmezliği var. Kısa süre içinde acilen bir nakil merkezinde tedavi altına alınıp, karaciğer nakli olmazsa hayatını kaybedebilir. Sinan Şamil Sam süreci gibi bir süreç yaşıyoruz. Zaman çok kısıtlı. Naim Süleymanoğlu bu ülkeye sayısız madalyalar kazandırmış, sayısız rekorlar kırmış bir efsane sporcumuz. Şu anda yoğunda bakımda ve bilinci kapalı. Allah yardımcısı olsun.” diye belirtti.

Kimseye Söylenmesini İstemedi

Hastalığının kimse tarafından bilinmesini istemeyen Dünya şampiyonu, en yakınlarına hastalığını kimseye söylememelerini belirtmiş. Ünlü haltercimizin, “Kimseye söylemeyin, kimseden benim için bir yardım sakın talep etmeyin, kimseyi aramayın, zaten yaşımı doldurdum. Ölürsem ölürüm.” dediği öğrenildi.

naim-suleymanoglu-yogun-bakimda.png

Çocuğundan bile hastalık durumunu saklayan Naim Süleymanoğlu’nun sağlık durumunun daha da ciddiye binmesinin ardından yakınları Halil Mutlu’ya haber vermek zorunda kaldı.

Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun yaklaşık iki aydır çok yoğun bir tedavi gördüğü kaydedildi. Geçen hafta iyileşip taburcu edilen Cep Herkülü, iki gün sonra yine fenalaşınca ambulansla tekrar hastaneye kaldırıldı.

Naim Süleymanoğlu Kimdir?

Ufak tefek olmasına rağmen çok güçlü oluşundan dolayı lakabı Cep Herkülü olan milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu, tüm otoriteler tarafından tüm zamanların en iyi haltercisi olarak gösterilmektedir. 80’li yıllara damga vuran Süleymanoğlu’nun, kariyeri boyunca üç Olimpiyat Altın madalyası, yedi Dünya Şampiyonluğu ve altı Avrupa Şampiyonluğu vardır. Tam 46 kere dünya rekoru kırmıştır.

  1. Naim Süleymanoğlu'nun Hastalığı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

    1. Çok üzüldüm Allah şifasını versin
    2. Organ nakline farkındalık için ne kadar da acı bir örnek
    3. Kendisinin adını ilk defa duydum. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir