Medya

Angelina Jolie Ve Brad Pitt Ağlayarak Barışmış

Ağlayarak kucaklaşan ikili, birbirlerine ikinci bir şans verdi.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında 12 yıllık beraberliklerini noktalama kararı alan ve hayranları tarafından ‘Brangelina’ olarak adlandırılan ünlü çift, ayrılık haberleri duyulduktan sonra basına demeç vermiyor ayrılık sürecini atlatmaya çalışıyordu. Daha sonra hem Angelina, hem de Brad Pitt ile yapılan ayrı ayrı röportajlarda çiftin bu durumdan çok üzgün olduğu, ancak çocuklarının psikolojik olarak rahatsız olmaması ve bu süreçten etkilenmemesi için ayrılık konusunda çok da konuşmak istemedikleri gözlenmişti. Hatta Brad Pitt bir dergiye verdiği samimi itiraflarında eşini hala çok sevdiğini, kendisinin de büyük hataları olduğunu dile getirmiş barışmak istediğinin sinyallerini vermişti.

XMl6hmSRwE2tub0_YS1BIQ.jpg

Ayrılık sürecini atlatmaya çalışan ve her iki taraf için de zor geçen dönemin sonunda, geçtiğimiz günlerde çiftin birbirlerine ikinci bir şans verdikleri iddia edildi. Jolie ve Pitt’in biyografilerini kaleme alan Ian Halperin İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği röportajda yazılanlara göre, çiftin arkadaşlarının evinde gizlice bir buluşma gerçekleştirdiği öne sürüldü. Brad Pitt’in, Angelina Jolie’ye ilk adımı attığı, bu buluşma sonunda çiftin gözyaşları içinde kucaklaştığı konuşuluyor. Bu buluşma sayesinde çiftin birbirlerini ne kadar çok sevdiği bir kez daha gözler önüne serilmiş oluyor dedi. Buluştukları sırada bir süre ağlayan çiftin, tartışmaya ara vermeden devam ettiği konuşuluyor.

brad-pit.jpg

Tüm bunların ardından Brad Pitt ve Angelina Jolie birlikte mi? sorusu herkesin kafasında tekrar oluşmaya, dedikodu kulislerinde tekrar tartışılmaya başlanan bir konu haline geldi. Bu buluşma ile Jolie ve Pitt’in ilişkilerini düzeltmek ve tekrar beraber olabilmek için kendilerine zaman tanıdığı iddia ediliyor. Ünlü çift hakkında İngiliz Daily Mail’e konuşan Halperin, şimdi daha mutlu olan çift, birbiri olmadan yoluna devam edemeyeceğini anlasa da bunun boşanmaktan tamamen vazgeçtikleri anlamına gelmediğini belirtti.

tOYzMIztrU6JGIJLKrNBuA.jpg

Boşanma davası sonuçlanınca, Jolie ve Pitt’in ilişkilerini geliştirmek için yepyeni bir sayfa açacakları iddia edilenler arasında. Hatta çiftin yoğun bir evlilik terapisine başladığı belirtiliyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir