Haberler, Sizce

Ankara’da Pompalı Tüfek ve Tabancalarla Dehşet Saçtılar: 8 Yaralı

Ankara’dan gelen son dakika haberine göre mahallede oturup sohbet eden bir arkadaş grubuna henüz kimliği belli olmayan kişiler tarafından pompalı tüfek ve tabancalarla saldırı düzenlendi.

ankarada-pompali-tufek-faciasi-8-kisi-yarali.jpg

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Olay Ankara’nın en yüksek nüfuslu 2. ilçesi olan Keçiören’de meydana geldi. Saat 20.30 civarlarında Şenlik Mahallesi’nde bir sokakta oturup içecek içerek muhabbet edenlerden oluşan gruba bir otomobilden farkli türde silahlarla ateş açıldı. Uzun süre devam eden silah atışlarından sonra saldırganlar hızla uzaklaştı. 

Olaydan Sonra Neler Yaşandı?

Saldırganların uzaklaşmasından bir süre sonra yaralılara yardım etmek için ortaya çıkan ve yaşananlara anlam veremeyen mahalle sakinleri kanlar içerisinde olan yaralılar için sağlık ekiplerine haber verdi. Bazı vatandaşlar ise sağlık ekiplerinin gelmesini beklemeden yaralıların bazılarını kendi imkanları ile yakınlardaki hastanelere götürmeye çalıştı.

ankarada-pompali-tufek-dehseti.jpg

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

Olay yerine kısa sürede çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Yaralılara ilk müdaheleyi olay yerinde gerçekleştiren sağlık ekipleri yaralıları yakında bulunan 2 hastaneye götürdü ve tedavi işlemlerine hastanelerde devam edildi. Gelen bilgilere göre yaralılardan birisinin durumunun ağır ve hayati tehlikesi bulunuyor. Diğer yaralılarla ilgili ise hayati tehlikelerinin olmadığı bilgisi edinildi.

ankarada-pompali-tufek-dehset-sacti.jpg

Saldırganların Bulunması İçin Çalışma Başlatıldı

Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye ulaştırmaya çalışırken de polis ekipleri olay yerinde incelemelerine başladı. Öncelikle mahalle sakinlerini bölgeden uzaklaştıran polis saldırı bölgesindeki delilleri inceledi ve bölgeye yetkili kişiler dışında giriş çıkışı durdurdu. Saldırganlar saldırıdan sonra hızla uzaklaştığı için plakayla ilgili herhangi bir bilgi bulunmadığı belirtilirken polis ekipleri geniş bir bölgede arama faaliyetlerinde bulundu. Tanıma uyan araçların tespiti ve saldırganların yakalanması için yapılan çalışmalar sürdürülüyor. 

Saldırganların uzun süren saldırısı nedeniyle park halinde bulunan araçlarda hasar olduğu tespit edildi.. Polis görgü tanıklarını dinleyerek saldırıyla ilgili bilgi topladı ve saldırıda yaralanmış ve durumu iyi olan kişilerin ifadelerine başvurulacağını ve olayın aydınlatılması için çalışma yapıldığını ifade etti. 

  1. Olay Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

    1. Hesaplaşma olayı olduğunu düşünüyorum
    2. Doğru bilgiler ortaya çıkmadan yorum yapmamak gerekir
    3. Önce saldırganlar bulunsun olay sonraki mesele
    4. Fikrim yok
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir