Kültür, Sinema

Ay Lav Yu’nun Devam Filmi Yakında Gösterimde!

Ay Lav Yu filmi 2010’da gösterime girmiş ve sinemada yaklaşık 211 bin kişi tarafından izlenmişti. Sinemada beklenen ilgiyi göremeyen film, daha sonra dilden dile yayılarak büyük bir popülarite kazanmıştı. Film, televizyonda yayınlandığı günlerde iyi reytingler de elde etmişti. 

ay-lav-yu-tuu-izle.jpg

Ay Lav Yu filminin daha sonra artan popülaritesi sayesinde Midyat’ın çektiği ve yine aynı bölgede geçen seri filmleri olan Hükümet Kadın ve Hükümet Kadın 2 filmleri sırasıyla 1.4 milyon ve 1.5 milyon izlenerek büyük başarılara imza atmıştı. Bölge filmlerinden farklı olarak bu kez 2016’da seyircinin karşısına 2016 yapımı Bir Baba Hindu ile çıkan Midyat, beklediği başarıyı bu kez yakalayamamıştı. Film, yaklaşık 769 bin kişi tarafından izlenirken, izleyenleri pek tatmin etmemişti. Filmin IMDb puanı ise sadece 2.9. 

ay-lav-yu-tuuu-film-fragmani.jpg

Bir Baba Hindu’nun ardından Midyat, bu sefer yine bir bölge filmi ile karşımızda. Ay Lav Yu filminin devamı niteliğinde olan Ay Lav Yu Tuu filmi 22 Eylül 2017’de gösterime girecek. Amerika’ya yerleşen İbrahim (Sermiyan Midyat) ve Jessica (Nikki Leigh), Tınne köyüne dönerek Tınne halkına sahip çıkmaya çalışıyor. Sermiyan Midyat, filmde iki kültür arasındaki farklılıkları beğenilen tarzı ile sunmaya devam ediyor. 

ay-lav-yu-tuu-hemen-izle.jpg

22 Eylül’de vizyona girecek filmin kadrosu ise şu şekilde: Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Ayça Damgacı, Josh Folan, Kevork Malikyan, Tuna Orhan, Ayşenil Şamlıoğlu.

Bakalım Ay Lav Yu Tuu, ilk filmin başarısını yakalayabilecek mi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir