Eğlence

Ayakkabı Delisi Kadınların 7 Ortak Özelliği

 Ayakkabı kimileri için delilik, kimileri için saçma takıntı, peki ayakkabı delisi kadınların özellikleri nelerdir?

İçerik Navigasyonu

1- Ayakkabı Delisi Kadınlar Gördükleri İlk Anda Ayakkabılara Aşık Olurlar.

Ayakkabı delisi kadınlar yeter ki beğendikleri bir ayakkabı görmesinler. Gördükleri anda işler tamamen değişir ve gördükleri, aşık oldukları o ayakkabıyı hemen almak isterler.

2- Ayakkabı Delisi Kadınlara Alınacak Hediye Bellidir.

Ayakkabısı delisi olan bir arkadaşınız varsa alacağınız hediye de çok kolay. Doğum günü mü geldi ya da yılbaşı hediyesi mi almak istiyorsunuz? İşte ayakkabısı delisi olan arkadaşınıza aşık olacağı bir ayakkabı almanız yeterlidir.

3- Ayakkabı delisi kadınların hiçbir zaman yeterince ayakkabıları yoktur.

Ayakkabı delisi kadınların her zaman ihtiyacı olan şey ayakkabıdır. Yüzlerce ayakkabıları olsa bile onlara göre yine de ayakkabıları eksiktir.

4- Ayakkabı delisi kadınların alışverişte ilk tercihleri her zaman ayakkabılardır.

Alışveriş yapmak için dışarı çıkan ayakkabı delisi kadınlar ilk önce alışveriş yapmaya her zaman ayakkabılardan başlarlar.

5- Ayakkabı Delisi Kadınların Her Ayakkabısının Bir Hikayesi Vardır.

Ayakkabı delisi kadınların her ayakkabıları için büyük ir anı yaşamışlardır ve bu kadınlar o anıyı her ayakkabıyı giydiklerinde hatırlamayı severler.

6- Ayakkabılar Onlar İçin Antidepresan Özelliği Taşır

Ayakkabı delisi bir arkadaşınız var ve depresyonda, işte onu depresyondan çıkarmanın en kolay yolu ona bir ayakkabı almak. Depresyondan çıkarmak istediğiniz arkadaşınıza seveceği ayakkabıyı aldığınızda onun depresyondan çıktığını çok rahat görebilirsiniz.

7- Ayakkabı Delisi Kadınlar Tam Bir Ayakkabı Uzmanıdırlar.

Ayakkabı almak istiyorsanız ve ayakkabı delisi bir arkadaşınız varsa işte siz çok şanslısınız demektir.  Çünkü ayakkabı delisi arkadaş tam bir ayakkabı uzmanıdır ve size en doğru ayakkabıyı ancak ayakkabı delisi arkadaşınız bulabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir