Yaşam

Cinsiyet Değiştirdikten Sonra Hamile Kalan Adamın İlginç Hikayesi

Cinsiyet değiştirme ameliyatları sık sık gündeme gelen konulardan biri. Amerika’da yaşayan Kayden Coleman isimli genç adamın ise, başına oldukça nadir bir olay geldi.

hamile-adam-kayden-coleman.jpg

29 yaşındaki Kayden Coleman bundan yaklaşık 10 sene önce cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak erkek oldu. Bir kaç yıl önce ise sırt ağrıları çekmeye başlayan genç adam, konuşmaları sırasında esprili bir dille sevgilisine gebelik testi alması gerektiğini söyledi.

hamile-adam-kayden-coleman-kim.jpg

Bir espri üzerine alınan gebelik testine göreyse, Kayden hamileydi. Hiç beklemedikleri bu durum karşısında oldukça şaşıran çift, başka sorunlara da gebe olduklarının farkındaydı. Doktora danışan çift ise, hamileliğin doğru olduğunu ve 21. Haftada olduklarını öğrendi.

Olaylar bundan sonra ilginçleşmeye devam etti çünkü Kayden’in sevgilisi Elijay’ın ailesi, Kayden’in cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğundan habersizdi.

hamile-adam-kayden-coleman-hayati.jpg

Hayatlarının tamamen değişeceğini fark eden çiftin ortak karara vardıkları nokta ise bebeği istedikleri oldu. Kayden’in bebeği doğurmaya karar vermesi üzerine çift, ailelere gerçeği anlattı. Kayden’in sevgilisinin ailesi durumdan tamamen habersiz olması nedeniyle, çok farklı bir sorunla karşılaştı. Aile ve bazı yakınları, Kayden’den transeksüel gibi davranmasını istediler.

Tüm zorluklara ragmen, çift hazırlıklarını yaptı, ve kızları Azaelia dünyaya geldi. Kayden kızıyla ilgili olarak, onu kucağına ilk aldığında kendisininmiş gibi hissetmediğini ancak bir daha hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını bildiğini söyledi. Bütün bunlara rağmen kızının yüzünü gördüğü için ise oldukça mutluydu.

Kızının doğumundan sonra da bazı zorluklar yaşadıklarını anlattı Kayden… Gebelik sonrası depresyon, Elijah’ın ailesinin kaba yorumları ve dünyaya getirdikleri bebeğin sorumluluğuyla ilgili olan kaygılarını uzunca bir süre anlatamadığını söyledi.

Tüm zorluklara rağmen şimdi mutlu bir ailesi olan ve kızını büyütmeye devam eden Kayden, kızını dünyaya getirmekten hiçbir zaman pişmanlık duymadığını söyledi. Şu anda yaklaşık 4 yaşında olan kızlarını “en az” diğer ebeveynler kadar sevdiklerini ve koruduklarını söyleyen aile, kızları okula başladığı zaman zorluk yaşamaması için çaba gösterdiklerini de ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir