İlişkiler, Yaşam

Hoşlandığınız Kişinin Duygularını Anlamanızı Sağlayacak 3 Kolay Yöntem

İlişkiler iki kişiliktir ve her yönden birbirinden farklı iki cinsin birbirini anlayabilmesi için bazen birkaç ipucu gerekebilir. İşte size basit birkaç ipucu…

1- Gözler Duyguları Saklayamaz

Hoşlandığınız kişiyle sürekli ya da ara sıra görüşüyor  olmanız hiç farketmeksizin gözleri size olan hislerini asla saklayamaz. Karşınızdaki kişi sürekli sizinle göz kontağı halinde olabilir ama sadece bundan dolayı sizden hoşlandığı söylenemez. Ancak göz göze geldiğinizde yüzünde hafif bir gülümseme oluşuyorsa ve sürekli gözleriyle sizi takip ediyorsa sizden hoşlanıyor olabilir. Ayrıca karşılaştığınızda veya göz teması kurduğunuzda yanakları kızarıyor ya da hareketlerinde heyecandan kaynaklı değişiklikler oluyorsa bunlarda birer hoşlanma belirtisidir.

Aynı zamanda gözbebekleri de bu konuda iyi birer işarettir. Hoşlandığınız kişiyle göz göze geldiğinizde eğer gözbebekleri büyüyorsa size karşı ilgisi olduğunu gösterir ancak gözbebekleri küçülüyorsa sizin hakkınızda iyi şeyler düşünmediği anlamına gelir çünkü insanların gözbebekleri sadece hoşlanmadıkları şeylere baktıklarında küçülür.

2- Yakın Temasa Geçme İsteği

Özellikle erkekler hoşlandıkları kişi ile yakın temasa geçme isteği duyarlar. Eğer tam olarak tanışmıyorsanız, sürekli sizin bulunduğunuz ortamlara girmek istemesi ve hatta size yanlışlıkla çarpar gibi yapması bile söz konusu olabilir. Eğer zaten aynı ortamda sık sık bulunuyorsanız tabiki karşınızdakinin bu hareketleri tek başına hoşlanma belirtisi olmayabilir. Ancak size sık sık el şakası yapması ve dokunmaya çalışması sizden hoşlandığını ifade ediyor olabilir.

3- Sizinle İlgili Durumlara Olan Alakası

Direk sorarak veya farklı yollarla sizinle ilgili bilgi almaya çalışıyorsa, karşınızdaki kişi de sizden hoşlanıyor olabilir. Yani eğer çok fazla tanışmıyor ancak ortak arkadaş veya tanıdıklarınız varsa, onlarla konuşurken sürekli konuyu size getirmeye çalışması ve sizin hakkınızda sorular sorması bu kişinin sizinle ilgilendiğini gösterebilir. Aynı şekilde yüz yüze konuşuyor iseniz de size sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz şeyleri sorması, bilmesi gerekenden daha fazla şey öğrenmek istemesi de size olan ilgisine işaret ediyor olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir