Eğlence

Kadınları Cezbedici Kılan Detay: Saçlar

Saçlar kadınlarda görünüşü tamamen etkileyecek bir faktördür. Yüz şekline uygun olarak kesilmiş saçlar kadınların gülüşlerini bile güzelleştirecek bir etkiye sahiptir. Çok çeşitli modellerse kadın saç kesimleri vardır. Saç kesimi seçimi yaparken göz önünde bulundurulacak şey, bize en yakışacak saç modelinini seçmektir. Her saç modelinin kendine göre bir güzelliği vardır.

İçerik Navigasyonu

1 . Kadınlar İçin Kıvırcık Saç Modeli

Kıvırcık saçlar, bukleli şekliyle birlikte kişiye şirin bir görünüm kazandırır. Kısa kıvırcık saçlar kendiliğinden modelli oluşu ile salınarak kullanılabilir. Uzun kıvırcık saçlar da bağlanarak ya da değişik örgü modelleriyle kullanılarak hoş bir görüntü elde edilebilir. Ayrıca uçlara doğru gittikçe açılan değişik renklerde kıvırcık saçlarda günümüzde oldukça tercih edilen kadın saç modelleri arasındadır.

2 . Kadınlar İçin Uzun Saç Modeli

Uzun saçlarda hemen hemen her türlü saç bağlama çeşitleri uygulanabilmektedir. Uzun saçlar bukleli ya da düz olarak kullanılabilir. Ayrıca uzun saçlarda kahkül ve perçemde beğenilerek kullanılmaktadır. Günümüzde iyice moda olan gökkuşağı renkleri uzun saçlarda şık bir görüntü elde edilmesini sağlamaktadır. Uzun saçlar her türlü örgü modelinin de uygulanabileceği saçlardır. Saçlar kısa bir zamanda uzamadığı için kaynak uygulaması ya da postişlerle daha uzun saçlar elde edilmektedir.

3 . Kadınlar İçin Kısa Saç Modeli

Kısa saçlar cesur ve değişik saç stillerini seven kadınlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Kısa saçlarla değişik saç bağlama tarzları kullanılamayacağı düşünülse de kısa saçlar kendiliğinden tarz duruşu sayesinde dezavantaja neden olmamaktadır.  Yandan perçemli saçlar, kısa saç modeli arasında tercih edilenlerdendir. Katlı ya da asimetrik kısa saç kesimleri de beğenilerek kullanılan kadın saç modelleri arasındadır. Lob ve bob saç modelleri de en şık kısa saç modellerinden biridir.

4 . Kadınlar İçin Dalgalı Saç Modeli

Dalgalı saçlar kadın saç modelleri arasında çok beğenilen saç modellerinden biridir. Dalgalı saçlar ister kısa ister uzun olarak değişik modellerde kullanılmaktadır. Dalgalı saçlar kendi şekliyle farklı saç bağlama yöntemleri kullanılmadan da kullanılmakta ve güzel bir görüntü sağlanmaktadır. Dalgalı saçlar kahkül ya da perçemlerle de şık durmaktadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir