Dünya

Katliam Yapan Caninin Babası Hakkındaki Bilgilere Çok Şaşıracaksınız!

Las Vegas kentinde bir konser sırasında açılan ateşte yaklaşık 58 kişi hayatını kaybederken, 515’ten fazla kişi de yaralandı. Amerikalı yetkililer, saldırıyı gerçekleştirenin Stephen Paddock (64) isimli bir Amerikalı olduğunu bildirdi. Bir otelden ateş açan saldırgan, daha sonra odasında intihar etti. İç denetçi mesleğinden emekli olan saldırganın yanında çok sayıda tüfek bulundu. Stephen Paddock’un babası ile ilgili çok ilginç FBI raporları da ortaya çıktı.

las-vegas-saldirganinin-babasi.jpg

Las Vegas kentindeki Mandalay Bay Oteli yakınlarındaki konsere otelin 32. Katından açılan ateşle saldırı düzenlendi. Yaklaşık 22 bin kişinin bulunduğu konsere otomatik silah ile açılan ateşte 58 kişi hayatını kaybetti.

İçerik Navigasyonu

Paddock’un babası hakkındaki FBI raporları

Paddock’un babası olan Benjamin Hoskin Paddock, bir zamanlar FBI’ın en çok arananlar listesinde yer almış. Paddock, bu ilanların birinde psikopat ve tehlikeli olarak tasvir edilmiş.

las-vegas-saldirgani.jpg

Babasının bu suçlu profiline rağmen, oğul Paddock hakkında şu ana kadar olumsuz bir bilgi elde edilmedi. Hiçbir zaman silahla görülmeyen Paddock’un, kriminal kaydı da bulunmuyor. Paddock ile bilgi toplamaya çalışan FBI, Paddock’un Florida’daki komşularından bilgi toplamaya başladı.

Saldırgan, konser gününden çok önce otele gitmiş

Paddock’un geçen perşembe günü otel odası tuttuğunun sanıldığı bildirdi. Saldırganın, konserden önce üç gün boyunca otelde kaldığı öğrenildi. Paddock’un kız arkadaşına ulaşmaya çalışan yetkililer, kendisinin yurtdışında olduğunu bildirdi.

las-vegas-katliami.jpg

Ailesi şokta

Stephen Paddock Nevada Eyaleti’nin Mesquite kentine kayıtlı. Haberi alan Paddock’un ailesi tam bir şok içerisinde. Reuters’e açıklamalarda bulunan Paddock’un kardeşi Eric Paddock saldırının aileyi şok içinde bıraktığını söyledi. Paddock “ Dehşete düştük. Şaşkınız. Kurbanlara taziyelerimizi iletiyoruz. O silahları hangi cehennemden almış? Aracıyla gider Las Vegas’ta kumar oynar, burritos yerdi. Dini ya da siyasi bir bağlantısı da yoktu” açıklamalarında bulundu.

  1. Amerika’daki silahlı saldırıların artması hakkında ne düşünüyorsunuz?

    1. Amerika’daki bireysel silahlanmanın çok olması yüzünden
    2. Ülke insanlarının psikolojilerinin bozuk olması yüzünden
    3. Diğer ülkelerle kötü siyasi ilişkiler toplumu da yıpratıyor
    4. Pek çok insanı barındıran büyük bir ülke olmasından dolayı
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir