Dünya, Haberler

Kraliyet Ailesinde Yeni Gelin Müjdesi!

Galler Prensi Charles ve gönüllerimizin Kraliçesi Prenses Diana’nın ikinci oğlu da dünya evine girme hazırlığında. BBC Prens Harry ve Amerikalı oyuncu Meghan Markle evliliğinin Clarence House tarafından resmen doğrulandığını gündemine taşıdı. Bu haber dünya çapında genç kızların kalplerinin kırılmasına yol açacağa benziyor.

Bir çok genç kız yanında kalbi kırılacak kadınlardan birinin vereceği tepki ise merak konusu. Bahsettiğimiz elbetteki Kraliçe Elizabeth. Prenses Diana ile kalbinden büyük yara alan Kraliçe Elizabeth’in, Kate Middileton sarsıntısını üzerinden atamamışken Meghan Markle şokuna nasıl tepki vereceği merak konusu.

Kraliyet Ailesine Gelin Giden İlk Oyuncu Değil

Meghan Markle kraliyet ailesine giren ilk oyuncu gelin olmayacak. Nitekim daha önce Grace Kelly ingiliz Kraliyet ailesine giren oyuncu gelin olarak adından söz ettirmiş, günümüzde dahi hakkında filmler yapılan kadın konumunda. Kelly’nin Prenses oluşu hali hazırda magazin basınının dikkat çekici konusu olan İngiliz Kraliyet ailesinin daha çok manşetleri süslemesine yol açmıştı. Meghan Markle’ın da en az Grace Kelly kadar basının ilgi odağı olacağı şimdiden aşikar.

Yeni Prensens Adayı Daha Önce Evlenmiş!

İnsanlar daha önce evlebilir yada boşanabilir diyor olabilirsiniz ancak bir prenses adayı iseniz üstelik prensesi olacağınız  söz konusu  ülke İngiltere ve Kraliçeniz Elizabeth ise bu durum sorun teşkil edebilir.  Nitekim Kraliçe Elizabeth’in malum kayınvalideliğini Prenses Diana ile yıllarca izleyip Kate Middileton döneminde de performansından bir şey kaybetmediğini tüm dünyaya kanıtlayan bir isim.

Kate Middileton ve Yeni Prenses Adayı Nasıl Anlaşacaklar?

Şu sıralar üçüncü çocuğuna hamile olan Kate Middileton ve yeni gelin adayının nasıl bir duruş sergileyeceği de merak konusu. BBC haberine göre Prens Harry ve Meghan çifti Kate Middlilrton’un üçüncü çocuğunu dünyaya getirmesinin ardndan dünya evine girmeyi planlıyorlar.  Zira Kate Middileton’un giyim tarzı ve duruşu ile Prenses Diana boşluğumuzu doldurma çabaları bir çok habere söz konusu olmuştu. Yeni gelin ise Kraliyet ailesine daha şimdiden  ilkleri yaşatacağa benziyor.  Asıl merak edilen Meghan Markle’ın kendi özgün tarzında yaşamaya devam edip etmeyeceği. Acaba o da Kate Middileton gibi Prenses Diana’nın yolundan mı ilerleyecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir