Kültür, Sinema

Meryl Streep’in En Şahane 10 Filmi

Meryl Streep çoğu kişinin adını bilmediği ama illaha ki sima olarak aşina olunan ve oldukça beğenilen bir aktristtir. Çok yetenekli olmasının yanı sıra güzel bir bayandır da.

Bir çok filmde rol almıştır ve her rol aldığı film belkide onun sayesinde bu kadar izlenmiş ve bu kadar başarılı olmuştur. Şuan günümüzde ve tarihe de bakınca en çok Oscar ödül törenin de aday gösterilen bayan oyuncu ünvanına sahiptir ve bunun yanı sıra yaşayan aktristler arasında en çok Oscara sahip olan kişi de Meryl Streep’tir. Bu kadar başarışı olması onun normal yaşamından hiçbir şey götürmemiştir.4 çocuk annesi olan Meryl Streep’in 3 kızı bir de oğlu vardır. Kızlarında en büyük olanı da annesinin izinden giderek oyunculuk yapmaktadır hatta bazı filmlerde beraber rol almışlardır. Normal hayatını pek gözler önünde yaşamadığından sadece iş hayatından söz edebileceğiz. İş hayatında uyumlu bir kişi olduğunu düşünmekteyiz zira hiç bir rol arkadaşının veya oyuncunun onun arkasından kötü bir şey söylediğini hatırlamıyorum. Herkes ne kadar cana yakın, yetenekli ve yardımsever olduğundan falan bahsediyor.

Oynadığı Filmler

Meryl Streep geçmişten günümüze bir çok filmde oynamıştır ve oynadığı tüm filmler ses getirmiştir. Bunların ilkine Sophinin Seçimi ile başlayabiliriz. Gençlik yıllarında oynadığı bir film olmasına rağmen oyunculuğu oldukça iyidir. Bütün duyguyu seyirciye geçirebilmektedir. Bu oyunculuğu sayesinde bir de ödül almıştır. Bir diğer film ise Out of Africa dır. Bu da Meryl’nin gençlik yıllarında oynadığı bir filmdir ve bu film sayesinde de ödül almıştır. Biraz daha günümüze doğru gelirsek Şeytan Marka Giyer de de dikkat çekici bir oyunculuk sergilemiştir. The Iron Lady de Margaret Tathcher’ ı canlandırması da oldukça değişikti zira bu işinin Meryl Streep olduğu izlerken pek anlaşılmamaktadır. Diğer oynadığı filimler şu şekildedir; Kramer vs. Kramer, Out of the Woods, Ricky and the Flash, Ölüm Kadına Yakışır, Julie and Julia, Doubt, Osage County ve daha bir çok filmi daha bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir