Dünya

Rusya’da Hannibal Filmlerini Anımsatan Olay!

Habere göre bir çift olarak Rusya’da yaşayan Dimitri (35) ve Natalia (42) Bakshaev’e ait  olan bir cep telefonu kayıp olmuştu. Bulunan cep telefonundaki görüntüler ise kan donduracak cinstendi.

rusya-da-yamyam-aile.jpg

İçerik Navigasyonu

Rusya’da Gerçekleşmiş Bir Vahşet!

Bakshaev çiftine ait telefonda kurban ettikleri çeşitli insanların cesetleriyle selfie çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktı. Bunun üzerine polis ekipleri telefon sahibi olan  Dimitri (35) ve Natalia (42) Bakshaev’e baskın düzenleyerek suçlarını itiraf ettirdi. Suçlarını itiraf eden çift ise kan dondurucu itiraflarıyla bu işe ilk yılbaşında başladıklarını ve ilk defa o gün  insan eti yediklerini yakalandıklarında itiraf etti.

‘1999 Yılında İnsan Eti Yemeye Başladık’ Diyen Çift İtirafta Bulundu

12 Eylül de çiftin evine baskın yapan Rusya polisi evde yapılanları görünce inanamadılar. Evlerinde derin dondurucuya sakladıkları 8 kişinin cesetlerini parçalanıp yerleştirmiş olarak bulundu. 18 yıldır insan eti yediğini söyleyen Dimitri (35) ve Natalia (42) Bakshaev çifti bu zaman kadar 30 dan fazla kişiyi yediklerini de itirafında söyledi. 

rusyada-yamyam-aile-30-kisiyi-yedi.jpg

Akıllara Durgunluk Veren Hannibal Karakteri Ürküttü!

Rusya’da, öldürdüğü insanları yiyen film karakteri doktor Hannibal Lecter’ı akıllara getiren bir olay ile karşı karşıya kalındı. ‘Kuzuların Sessizliği’ filmindeki karakter olan Hannıbal Lecter’a örnek gösterilen Dimitri Bakshaev tüm yaptıklarını itiraf ederek polisler tarafından tutuklandı. Hemşire olan eşi  Natalia Bakshaev ile birlikte yaptıklarını da itiraf eden Dimitri Bakshaev’in evinde yapılan arama çalışmalarında ise çeşitli kavanozlanmış insan etlerine rastlandı.

Yapılan araştırmaya göre evde bulunan insan etleri ve ceset parçaları Adli Tıp’a gönderildi. Adli tıp sonuçlarına göre ceset parçalarının 19 farklı kişiye ait olduğu tespit edildi.Araştırmalar kimliklerinin belirlenmesi yönünde itiraflarıyla birlikte devam ediyor.

  1. İnsan Eti Yiyen Yamyam Çift Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

    1. Kan dondurucu, iyi ki o çift benim komşum değil!
    2. Kimbilir, kimleri öldürdüler, umarım cezalarını çekerler
    3. Bu insanlar filmlerden etkileniyor, izlediklerimiz çok tehlikeli
    4. İnanılmaz bir olay! Belgeseli çıksa kesin izlerim
    4 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir