Gündem, Haberler

Saldırıya Uğrayan Gazi: “2 Yaşındaki Çocuğumdan Ne İstediniz?”

Ankara’da trafikte çıkan ‘yol vermeme’ tartışmasında belden aşağısı tutmayan gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ile birlikte saldırıya uğrayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, “Benim 2 yaşındaki çocuğumdan ne istediniz? Benim oradaki şehit bayrağım yok. Sen ondan ne istedin? Türk milleti yanımızda. Bunu hissettirdiler. Allah razı olsun” dedi.

Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, “Gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, tedavi “Yaşadığımız olayda şunu sorabilirsiniz? ‘Siz onlara lamba mı yaktınız sellektör mü yaktınız?’ Yapmadım. Öyle bir olay yaşandı. Başımıza geldi. Keşke gelmeseydi. Ben bu vatan için yine savaşırım. 6 yıl boyunca uzman çavuşluk yaptım ve yine giderim. Benim 2 yaşındaki çocuğumdan ne isteniz. Benim oradaki şehit bayrağım yok. Sen ondan ne istedin? Durum böyle. Sağolsun herkes yanımızda. “ dedi.

Süleyman Soylu’dan Gazilere Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırıya uğrayan gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş’ı tedavi gördükleri Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Aile Bakanı Kaya’da Olayla Yakından İlgileniyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit ve Gazilerden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Ekrem Yavuz da olayla ilgili Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın da ilgilendiği belirterek, hastanede kendilerini ziyaret edeceğini bildirdi.

2 Kişi Tutuklandı, 4 Kişi Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Trafikte tartıştıkları gaziler Muzaffer Oktay ve İbrahim Kızılkaş ile yanlarındaki aile bireylerini darp ettikleri iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tamer Görkem ve Doğan Çiçek tutuklandı, B.Y., O.S., E.K. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir