Medya, Sizce

Seda Sayan ve Nihat Doğan Arasında neler oluyor?

Türkiyenin iki sevilen ismi şarkıcı ve oyuncu Seda Sayan ve Nihat Doğan karşılıklı Jestleşmeye devam ediyor. Bir zamanlar fırtınalı aşkları ile gündeme gelen ikili seneler sonra tekrardan birbirlerini övmeye başlayınca acaba tekrar birleşiyorlar mı dedikodusunun ortaya atılmasına neden oldu. Zamanında kavgalarıyla ve birbirlerine ettikleri hakaretlerle bir süre gündemi meşgul etmişlerdi. Şimdi ise övgüleşme. Peki neden? 

seda-sayan-nihat-dogan-in-eski-esi.jpg

Programında sorulan bir soru üzerine sessizliğini bozan Nihat Doğan, “Seda Hanım’ın bana kattığı çok şey var. Örneğin televizyonculuktaki başarımı ona borçluyum. Bu iş ile ilgili en büyük taktikleri ve sahne duruşunu ondan öğrendim.

seda-sayan-nihat-dogan-kimdir.jpeg

 Herkes gurur yapar bunları söyleyemez fakat Seda hanım bana çok şey kattı. İmaj nasıl yapılmalı ondan öğrendim. diyerek devam etti, “Benim de ona kattığım çok şey vardır eminim. İlişkiye başladığımızda kazandığı paraya bakın, bir de biz ayrıldıktan sonra kazandığı paralara bakın. Ona albüm bile yaptım, albümdeki şarkılardan sonra ekstradan ekstraya koşuşturmaya başladı. Yorulmadan elbette. Ayrıca reklam müziklerini yaptım. Birbirimize faydamız elbette ki oldu. 

nihat-dogandan-seda-sayan-itirafi.jpg

Belki onun bana daha fazla iyiliği olmuştur. Onu da inkar edemem asla” diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Bu açıklamadan sonra Seda Sayan cephesinden henüz yazılı veya sözlü bir açıklama gelmedi. Fakat bunca yıl sonra bu sözler acaba barışmak için yol mu yapıyor acaba dedirtti. Seda Sayan elbetteki bunun altında kalmayacak ve en kısa süre içerisinde gereken cevabı verecektir. İyi mi olur, kötü mü olur bilemeyiz ama bu ilişki için tekrardan hadi hayırlısı diyelim. 

  1. Sizce bu fırtınalı aşk tekrar alevlenir mi?

    1. Evet Bence Kesinlikle Barışırlar
    2. Nayır Nolamaz..
    3. Bence Tamamen Reklam Amaçlı Yaptılan Bir Oyun Bu
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir