Spor

Trabzonspor’da Aykut Demir İle Yollar Ayrıldı

Bordo Mavili ekip Demir’in yönetmeliğe uygun davranmadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Trabzonspor’un KAP’a yaptığı açıklamada kulübün, tecrübeli futbolcu Aykut Demir ile olan sözleşmesini, disiplin yönetmeliğine uymadığı gerekçesiyle 5 Eylül 2017 tarihinde haklı nedenlerle feshedildiğine yer verildi.

aykut-demir-kimdir-nereli.jpg

Muharrem Usta’dan Transfer Açıklaması

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübün transfer politikasına ilişkin yaptığı açıklamada, ‘’şu oyuncuyu aldık, bu oyuncuyu alıyoruz demek yerine gerçekten istediğimiz oyuncuların peşine düşmeliyiz.’’ İfadelerini kullandı.

trabzonspor-yonetimi-aykut-demire-ihtar-cekti.jpeg

Muharrem Usta açıklamasında Trabzonspor kulübünde bayramlaşma töreninin yoğun geçtiğini belirterek, ‘’Trabzonspor taraftarı da yeni sezon için oldukça umutlu ve bu umudu da sürekli taze tutmak istiyorlar. Herkesin bizden bir beklentisi var. Güzel bir gün oldu. Tüm Trabzonsporluların bayramını tekrardan kutlarım.’’ Dedi.

aykut-demir-kimdir-1.jpg

Buna ek olarak transfer çalışmalarına da hız verdiklerini dile getiren Usta sözlerine şu şekilde devam etti; ‘’Elbette taraftar gözünden farklı anlaşılabiliyor. Ancak bizim tarafımızdan bakıldığında çok daha farklı görünüyor. Transfer döneminin kapanmasına artık sayılı zaman kaldı fakat şunu söyleyebilirim ki ihtiyaçlarımız doğrultusunda en doğru transferleri yapmaya çalışıyoruz. Hiçbir Trabzonspor taraftarı endişelenmesin. Az zaman kaldı diye piyasaya aç kurtlar gibi girecek değiliz. Düşünerek ve doğru kararlar vererek ilerleyeceğiz. İsimler tabii ki yönetimimizin de gündeminde ama her gün farklı bir oyuncu uçağa bindi, geldi, gitti… Bu iş o kadar laçka bir hal aldı ki biz de artık isimlerin konuşulmasını istemiyoruz. Önümüzdeki günler içerisinde çalışmalarımızın meyvesini alacağız. Yönetim olarak transfer konusunda şu oyuncu geldi veya bu oyuncu uçağa bindi ifadelerini kullanmak yerine ihtiyacımız olan oyuncunun peşine düşüp transferini bitireceğiz. Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa da, daha önceden kararlaştırdığımız oyunculara önümüzdeki günlerde imzayı attıracağız.’’ Şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir