Eğlence, Medya

Vefalı Arkadaş Clooney Dostlarına Servet Dağıtmış!

Gençlik yılları zamanında kendisine çok yardımı dokunan ve yanında olan, dostluk ettiği 14 erkek arkadaşını 2013 yılının Eylül ayında evine yemeğe davet eden Clooney, onları hayatlarının bir sürprizi ile karşı karşıya bıraktı. Yemek masası etrafına yerleştirilmiş olan 14 sandalyenin üstüne özel tasarım olan çanta koymuştu. George Clooney, bu özel tasarım çantaların içine 1 milyon dolar miktarında çekler koydu. Bu pahalı jest, 56 yaşında olan aktörün ortağı ve yakın arkadaşının bir dergiye yıllar sonrasında verdiği  ropörtajda ortaya çıktı. Clooney’nin dostluğa ve arkadaşlarına ne derece de önem verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Üstelik vergisini de ödemiş!

George Clooney, arkadaşlarına yaptığı konuşmaya şu şekilde başladı; ” Dinleyiniz, sizler benim için ne ifade ettiğinizi ve benim hayatımda ne kadar çok şey ifade ettiğinizi belirtmek istedim. Los Angeles’ a geldiğim de kanepenizde uyudum, sizleri tanıdığım için çok şanslı hissediyorum. Şimdiye dek sizlerle kurduğum dostluğa benzer dostluklar yaşamadım. Bu sebepler yüzünden benim için çok değerli oldunuz. Hepimiz bir arada iken bu dostluğumuzun bir göstergesi olarak sizlere armağanım olacak. Çantalarınızı açmanızı rica ediyorum” dedi. George Clooney, dostlarına verdiği paralarında vergisini ödedi. Vergileri ödeyerek Clooney, arkadaşlarının eline tam 1 milyon geçmesini sağladı. Arkadaşları arasında maddi durumu iyi olan kişiler parayı reddetmek istese de, Clooney bu teklifi kabul etmedi. George Clooney, yaptığı bu pahalı jest ile arkadaşlarını şoke etti.

Clooney, yaptığı bu pahalı jest ile dostluğa verdiği önemi belirtti. Arkadaşlarının çok kıymetli olduğunu yaptığı sürpriz ile ortaya koyan Clooney, takdir toplamayı başardı. Ortaya çıkan bu sürpriz ile George Clooney dostluk kavramına verdiği önemi sadece jest ile değil, yaptığı konuşma ile de ortaya koydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir