Eğlence

Yazlık Abiyeyi Sonbaharda Giymenin 9 Kolay Yolu

Yeni trend olmaya başlayan yazlık abiye  modası ile birlikte yazlık kıyafetlerden ufak dokunuşlarla sonbahar da giyilebilir hale getirilmektedir. Havaların serinlemesi ile birlikte yazlık abiye modasını da devam ettirmek isteyen bireylerin tercih ettiği bu yöntem ile kombinler hem farklı hem de trend gözükmektedir.

İçerik Navigasyonu

Ceketlerle Kombinleyerek Spor Şıklık Yaratın

Yazlık abiye modelleri genel olarak kolsuz parçalardan oluştuğu için, sonbahar da kullanabilmek adına ceketlerle kombinlemek en doğrusu olacaktır. Abiyenin modeli ne olursa olsun, tarz ve hareketli bir ceket ile kombinlendiğinde tüm havası değişmektedir.

İnce Elbiselerin İçine Patlatan Parçalar Kullanın

Yazlık abiyeleri sonbahar da kombinlemenin bir diğer yolu ise içerisine giyilen balıkçı yaka bluzlerdir. Yeni moda olan bu akımı kadınların kısa süre içerisinde benimsemesi üzerine ince askılı abiyelerin içerisine balıkçı bluz modası trend hale gelmiş durumdadır.

Elbise Türüne Göre Kürk Ya Da Trençkot Hava Katar

Yazlık abiye modelini sonbahara uyarlamanın en kestirme yolu, üzerine kürk ya da trençkot kullanmaktır. Son derece pratik olan bu kombin ile birlikte hem şık olmak hem de soğuktan korunmak mümkün.

Yazlık Bir Abiye Üstüne Salaş Bir Bluz İle Sokak Stili Oluşturun

Yazlık abiye elbiseler üzerine giyilen salaş kazaklar, içerde kalan elbisenin etek görüntüsü almasına yardımcı olmaktadı. Salaş bir etek üzerine bol bir kazak giyilmiş hissi veren bu tarz kombinler, daha feminen parçalar ile kombinlendiğinde sonbahar davetlerine uyum sağlayacaktır.

Uzun Çizmeler Ya Da Kovboy Botlar Oldukça Kurtarıcı

Uzun çizmeler her zaman kurtarıcı parçalardır. Mini abiye modelleri  ile de oldukça trend duran bu parçalar, hem daha sıcak olmaya hem de şık görünmeye yardımcı ürünlerdir.

Elbiseye Uygun Kalın Şal İle Hem Şık Hem Sıcak Kalın

Yazlık abiyeleri sonbahara uyarlama da kürkler kadar şallar da oldukça pratik parçalardır. Abiye deki şık görüntüyü de tamamlamaktadır.

Renkli Ve Neon Çoraplar Abiyelere Farklı Bir Hava Katabilir

Son yıllarda trend haline gelen neon çorap modası, abiye kıyafetleri sonbahara uyarlamakta da kullanılmaktadır. Kıyafete uygun renkte çorap ile farklı bir tarz yaratılmaktadır.

İnce Askılı Abiyeler İle Tişört Kombinleri Çok Moda

İnce askılı elbise ile tişört uyumu uzun süredir beğenilmektedir. Bu durumun abiye elbiselere de uyarlanması, kadınlardaki şık kombinlere farklı bir hava katmaktadır.

 

Triko Hırkalar İle Elbiseleri Daha Sıcak Hale Getirin

Hırkalar her sezon kurtarıcı parçalar olduğu gibi, sonbahar da abiye kıyafetler ile kombinlendiğinde de hem sıcak tutan hem de renkli parçalar arasında yerini almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir