Gündem, Haberler

11 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismar

Son yıllarda ülkemizde meydana gelen cinsel istismar vakaları sürekli olarak artıyor. Cinsel istismar vakalarında bir yenisi daha eklendi.  7 Kasımda Afyonkarahisar’da yaşanan cinsel istismar vakası da şimdiye kadar yaşanan cinsel istismar vakaları kadar korku ve endişe verici durumda.

İçerik Navigasyonu

“Karnım Ağrıyor” dedi

11 yaşındaki kız çocuğu annesine karnının ağrıdığını söyleyerek kendisini doktora götürmesini istedi. Kızını doktora götüren anne yapılan muayenelerin ardından kızının 2 buçuk aylık hamile olduğunu öğrendi. Hastane yetkilileri bu durumu savcılık yetkililerine bildirdi. Savcılık izni ile ardından kız çocuğuna kürtaj yapıldı.

Pedogoglar Eşliğinde İfadesi Alındı

11 yaşındaki kız çocuğu kürtajın ardından psikolojik destek almaya başladı. Savcılık yetkilileri tarafından da pedagoglar eşliğinde ifadesi alınan  11 yaşındaki kız çocuğu ifadesinde kendisiyle aynı sınıfta bulunan bulunan 13 yaşındaki sınıf arkadaşı tarafından cinsel istismara uğradığını itiraf etti.

“Sana Kuş Göstereceğim” Diyerek Kandırdı

11 yaşındaki sınıf arkadaşını evlerinin yakınındaki metruk binaya götürerek cinsel istismarda bulunan 13 yaşındaki çocuk sınıf arkadaşını “Sana kuş göstereceğim” diyerek kandırdı.

İfadenin Ardından Gözaltına Alındı

11 yaşındaki kız çocuğunun ifadesinde ardından kendisine cinsel istismarda bulunan 13 yaşındaki sınıf arkadaşı gözaltına alındı. Erkek çocuğunun ailesi suçlamaları kabul etmedi. Suçlamaları yalanlayan aile 6 tanık götürerek çocuklarının serbest bırakılmasını sağladı. Tanıkların ifadesi sonrası 13 yaşındaki erkek çocuğu serbest bırakıldı.

Bir Çok Suçtan Sabıkası Bulunuyor

Tüm bunların ardından kız çocuğunun babasının bir çok sabıkasının bulunduğunu öğrenen yetkililer dört çocuğu bulunan ailenin çocuklarını devlet koruması altına aldı. Bir çok suçtan sabıkası bulunan baba, yetkililer tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir