Moda

2017 Sonbaharına Bu Moda Trendleri Damga Vuracak!

Fütüristik kumaşlardan over-size kalıplara, modanın cesur ve devrimci fikirleri yeni mevsim için bir kez daha yeniliklere davet ediyor. İşte 2017 sonbaharına damga vuracak moda trendleri.

1. KIRMIZI DEVRİMİ

Bu sezon defilelerden bağıran tek bir renk varsa, kırmızı oldu. Pek çok podyum kombininin her parçasında cesurca kullanılan renk, gardrobunuzun en güçlü rengi olmaya hazır.

sonbahar-trendleri.jpg

2. UZAY ÇAĞI

Karl Lagerfeld’in öncülüğünde, modada uzay çağı resmen başladı. Renk ve tasarımlarıyla uzay çağını hedef alan parçalar, sizin için 2017 Sonbahar koleksiyonlarının en dikkat çekenleri arasında.

3. PLASTİK PARÇALAR

Trend öncülerinden Calvin Klein bu mevsim koleksiyonundaki her parçada seçkin birer plastik türü kullandı. Birçok ünlü markanın ayakkabı ve çanta tasarımlarında kendini gösteren plastik, moda tutkunu kadının, sonbaharda öncelikli seçeneklerinden olacak gibi görünüyor.

4. ÇALIŞAN KADIN

90’lı yılların etkileri bu sezon da devam ediyor. Vatkalı ve rahat tarzdaki blazer – pantolon takımları 2017’ye uyarlanarak ofis ruhunu sokağa taşıyor.

sonbahar-trendleri-2017.jpg

5. RENKLİ KÜRKLER

Yaz bitti diye renkleri bir kenara bırakacak değiliz. Bu sezon birbirinden canlı renkler, kürk ve peluş kıyafetlerde hayat buluyor. Sonbaharın melankolik havasını dağıtmak için birebir.

6. ÖRGÜ KAZAK-ETEK KOMBİNİ

Over size yün kazaklar altında diz altı / uzun pilili etekler bir süredir denenen ve sevilen bir kombinasyon. 2017 sonbahar trendlerinde, önde gelen markaların tasarımları arasında yerini koruyor.

7. BÜYÜK ÇANTALAR

Yazın tiril tiril kombinlerinin geride kaldığının habercisi, bu sezon büyük ve ağır görünen çantalar oldu.

sonbahar-trendleri-sapka-trendi.jpg

8. ŞAPKA ZAMANI

Kıyafetlerinizi cesur ve çoğunlukla büyük şapkalarla tamamlamaya ne dersiniz? Modanın öncü markaları, 2017 sonbahar-kış kreasyonlarında hayagücünü zorlayan tasarımlara yer verdi.

9. TONAL DOKUNUŞLAR

Tek renk deyip geçmek olmaz. 2017 sonbahar trendlerinde kıyafetleri bir rengin birkaç tonu içinde görüyoruz. Bu stili kusursuz hale getirmenin en öne çıkan yöntemlerinden biri ise kombini kontrast renkte tek bir aksesuar ile tamamlamak.

10. FEMİNEN DETAYLAR

Kemerler, beli ortaya çıkaran kesimler, sonbahar 2017 defilelerinin de olmazsa olmazı arasında yerini aldı. Over size kalıpların birkaç sezondur süren hükümdarlığı tehdit altında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir