Spor

A Milli Takım Kadrosu Açıklandı!

 A milli takımı için çok önemli iki futbolcusu olan Arda Turan ve Emre Belözoğlu yeniden milli takımdadır. 37 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid’ den Barcelona’ ya transfer olan Barcelona’da, İspanya’da ülkemizi temsil ederken A Milli takımı eski teknik direktörü Fatih Terim ile yaşadığı sorunlar nedeniyle milli takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan yeniden A milli takımı kadrosu içerisinde olduğu açıklandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlarda oynamış, uzun seneler kaptanlık yapmış Emre Belözoğlu yer almaktadır.

arda-turan-burak-yilmaz-emre-belozoglu.jpg

A Milli Takım Yeni Teknik Direktörü Lucescu Oldu! 

A Milli takımı yeni teknik direktörü, Galatasaray’da 2000 senesinde UEFA ve Süper Kupayı kazandıran şu an hala ülkemizde ilk ve tek olan bu kupaların sahibi Mircea Lucescu oldu.

arda-turan-emre-belozoglu.jpg

Arda Turan şu anki takımı Barcelona ile problemler yaşasa da, hala devam eden transfer döneminde adı eski takımı olan Galatasaray ile sık sık anılmaktadır. Arda Turan İspanyol devinde devam etmektedir. Eskiye nazaran daha az forma şansı bulsa da hem onun hem de A Milli takımının şansı yaver gitti ve Arda Turan gibi bir kaliteyi kaybetmedik.

a-milli-takimin-kadrosu-aciklandi.jpeg

Arda Turan ve Emre Belözoğlu’ yu tekrar A Milli Takım kadrosu içine dâhil etti ve gerekse futbolcuların gerekse Türk halkının yüreğine deyim yerindeyse adeta su serpti. Eğer futbol olarak iyi yerlere gelmek istiyorsak, Arda Turan gibi Emre Belözoğlu gibi tecrübeli isimlerden yararlanmamız gerekiyor. Çünkü bu isimler futbol kalitesi olarak tüm Türk halkını tatmin edecek futbolculardır. Futbol dünyasında birbirinden kaliteli olan bu iki isimin A milli takımda olması Türk futbolu için sevindirici bir haber olacağı gibi milletimize de ayrı gurur verici olacaktır. Böylelikle futboldaki başarılarıyla isimlerini tüm dünyaya duyurmuş olan Arda Turan ve Emre Belözoğlu A milli takım için de olmazsa olmaz olacak ve başarılı gollere imza atacaklardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir