Medya

Ayrılık Faruk Bey’in Kararı

Ne tür aşklar gördünüz bilemiyorum fakat böyle bir aşk pek görmemişsinizdir. Gençken başlayan ve yıllarca içerde en derinde büyümeye devam eden bir aşk. Deniz Seki ve Faruk Salman aşkı. İlk gördüğü andan itibaren hiç unutmayan ve eksilmeyen bir aşkla bağlanmış Faruk Salman. 

deniz-seki-evleniyor-1.jpg

Deniz Sekinin hapishane döneminde bile onu sabırla ve büyük bir özlemle bekleyen bir adam. Koca yürekli bir adam. Ne büyük bir aşk. Daha tanıştıklarında 22 yaşında genç bir kız olan Deniz Sekinin gözleri vurulmuş Faruk Bey. Hiçbir zaman da unutamamış o gözleri. Hapishanede göremediği o günlerde bile aşkı hiç bitmemiş. Yoğun iş temposunun ilişkiyi bitirdiğini söyleyen Faruk Salman, ömürlük baktığım bir ilişkiyi bitirecek hiçbir sebep yok sadece Deniz bu tempoyu kaldıramadı gibi açıklamalar yaptı. Deniz Seki ise kararın Faruk Salmana ait olduğunu ve saygı duyduğunu belirtti. Aşkları kadar ayrılıkları bile hüzünlü. Saygılı ve bir o kadar da naif. Ömür baktım ben bu ilişkiye diyor adam ya. Şaka gibi gerçekten. Ayrılırken bile aşkını haykırıyor adam. Ne kadar asil. İkisi de birbirine karşı o kadar saygılı ki insan özeniyor doğrusu.

deniz-seki-faruk-salman-1.jpg

Daha önce evlenmiş ve iki çocuk sahibi olmuş olan Faruk Salman evli olduğu dönemde dahi ilk gördüğü o gözleri hiç unutmamış. İlk tanıştıklarında daha öğrenci olan Deniz Seki ile 1,5 yıl süren bir ilişkileri olmuş. O dönemde Deniz Sekinin harçlıkları ile aldığı bir anahtarlığı özel bir kasada saklamış Faruk Salman. Yani anlayacağınız kendinden çok aşkına bakmış adam. 

faruk-salman-faruk-salman-1.jpg

Koca yürekli bir adam. İşte bu yüzdendir ki ayrılıkları da bir o kadar saygılı ve kaliteli. Kaliteli ayrılık mı olur demeyin. Ayrılığın her türlüsü kötü fakat böyle güzel bir aşka yakışan da tam olarak bu. Cezaevi kapısında sabahlayan bir adam ve onu çocukları ile görüşmesi için zorlayan bir kadın. Hayatlarına kim girerse girsin asla unutmamışlar bu aşkı. Özellikle de Faruk Salman. Umarız ki böyle bir aşk böyle bir adam herkesin karşısına çıkar. İkisi içinde hayatta en güzel dileklerimizi sunalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir