Sizce, Spor

Fenerbahçe’de Ali Koç Çılgınlığı

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın basın toplantısında soru almaması durumu daha da belirginleştirirken Fenerbahçe taraftarı Ali Koç’un başkan olmasını istiyor.

aykut-kocaman-basin-toplantisinda-soru-almadi.jpg

Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Fenerbahçe 2016-2017 sezonunu 3. Sırada tamamlamıştı. Yeni sezon için pek çok transfer yapan Fenerbahçe lige beraberlikle başlarken UEFA Avrupa Ligi’nde alınan yenilgi sonrası moraller bozulmuş ardından ligde alınan beraberlik moralleri iyice düşürmüştü. Elenme ile birlikte taraftarlar Aziz Yıldırım’ı protesto edip istifaya davet etti. Bazı sporseverler sorumluluğu futbolcular ve teknik direktöre yüklerken çoğunluk bu durumdan Aziz Yıldırım’ı sorumlu tutuyor.

ali-koc-haberleri.jpg

Ali Koç Gelsin Dertler Bitsin

Daha önce yapılacak başkanlık seçiminde “Ne olursa olsun aday olacağım” açıklamasını yapan Ali Koç son başarısızlıklardan sonra Fenerbahçe kulislerinde konuşulmaya başlandı. Ayrıca taraftarlar uzun süredir devam eden iyi olmadığını düşündüğü sürecin sona ermesi için Ali Koç’a çağrı yapıyor.

ali-koc-kimdir.jpg

Sosyal medya platformunda Ali Koç’un bir an önce başkan olmasını isteyen taraftarlar yazdıkları mesajlar ile Ali Koç’a olan desteklerini belirttiler. Özellikle Twitter’da tepkilerini dile getiren kullanıcılar hashtag açarak yönetimi istifaya davet ederek Ali Koç’un başkanlığa gelmesini istedi.

Spor Yorumcularının Ali Koç Değerlendirmesi

Maçın sonucu ve Fenerbahçe’nin genel durumu spor yorumcularını da gündemindeydi. Spor kanallarında maç ile ilgili değerlendirme yapanlar Fenerbahçe’ye Ali Koç’un gerektiğini taraftarın Koç’un vizyonun istediği ve Aziz Yıldırım’ın bu konuda yetersiz kaldığı görüşünü izleyenler ile paylaştılar.

Ali Koç Kimdir?

 1967 senesinde hayata gözlerini açan Ali Koç yurtdışında lisans eğitimini tamamladı. Ardından yurtiçi ve yurtdışı pek çok firmada farklı görevlerde çalışan Ali Koç. 2000’li senelerden itibaren Koç Holding’de çalışmalarını sürdürüyor. Ali Koç şirketin yüzde 23’lük kısmını oluşturan Otomotiv şirketlerinin patronu olarak öne çıkıyor.

  1. Fenerbahçe’de Ali Koç’un Başkan Olmasının Fark Yaratacağını Düşünüyor Musunuz?

    1. Evet Fenerbahçe eski güzel günlerine dönecektir
    2. Hayır asıl teknik direktör değişmeli
    3. Kararsızım
    4. Sadece başkan değil teknik direktör ve futbolcular da gitmeli
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir