İlişkiler, Medya

Kuşum Aydın’dan Hülya Avşar’a sert eleştiri

Müziğe verdiği uzun bir aranın ardından ‘Çika Çika’ adlı parçayla piyasaya geri dönen Kuşum Aydın, bir radyo programına verdiği röportajda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. 

kusum-aydin-sakal-birakti.jpg

Radyo Mega’nın konuğu olan Kuşum Aydın, Hülya Avşar hakkında, ‘’Bir zamanlar yerlere yatıp şarkılar okuyan Hülya Avşar, şimdi de haberci kılığına girmiş program sunuyor. Bu işler Hülya Avşar’a mı kaldı? İzlerken fenalık geçiriyorum.’’ Şeklinde konuştu.

kusum-aydin-sakal-birakti-evlilik-teklifi-aldi.jpg

Radyo Mega’nın sorularına Kuşum Aydın’ın verdiği cevaplar;

Uzun süredir ortalıkta görünmüyordunuz? Neredeydiniz, ne yapıyordunuz?

  • Doğruyu söylemek gerekirse bok gibi hissediyordum. Koltuğun köşesine çöküp kaldığım, dibe vurduğumu hissettiğim dönemlerdi, canım hiçbir şey yapmak istemiyordu.

Böyle hissetmenizin sebebi 90’lı yıllarda çok popüler olmanız mıydı?

  • Hayır. Beni müzik piyasasında birkaç insan el birliğiyle sildi.

Peki kimdi sizi piyasadan silenler?

  • Diğer şarkıcıların menajerleri. Kendi şarkıcılarını piyasaya çıkarmak için benim yurt dışında olduğumu, yüzümün korkunç hale geldiğini, gözlerimin görmediğini söylemişler. Onlara karşı koyamadım. Her şey üst üste geldi ben de dayanamadım. Gücümü kaybettim.

kusum-aydin-son-hali-sasirtti.jpg

Bu dibe vuruş size ne kazandırdı?

  • Ha ha ha! Bundan sonra yaşasın kötülük. Şimdi beni üzen herkesten intikam almanın vaktidir. Ayrıca paranın kıymetini de daha iyi anladım.

Cinsel hayatınızda kadın – erkek ayrımınız var mı?

  • Bu zevkleri kapalı kapılar ardında yaşadım ve bitti. Kilidi vurdum artık. Şimdi evime kamera koysan, hiçbir şey göremezsin. Ama geçmişte o kamera vime koyulmuş olsaydı, şu anda burada olamazdım. Eşek sudan gelene kadar dayak yerdim. Şimdi hayatımın cinsellik kısmını kapattım. Doyuma ulaştım. ‘Seks’ kelimesi artık benim hayatımda yer almıyor. İstediğim tek şey huzur. Artık alıcı gözle hiç kimseye bakmıyorum. Garip bir duygu biliyorum ancak böyle. Ben içimde olan sert erkeği buldum.
  1. Kuşum Aydın Neden Hülya Avşar’a Sataştı?

    1. Yeniden gündem olmak için
    2. Hülya Avşar, program sunmaya uygun olmadığı için
    3. Kendini bitiren insanlardan intikam almaya başladığı için
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir