Genel

Az Para ile Parti Kombini Yapmanın 8 Yolu

Bir parti organizasyonuna katılmak için az para ile parti kombini yapmanın 8 yolu karşınızda. Partiler oldukça keyifli ve eğlenceli zaman geçirilen ortamlardır. Ancak partiye katılmadan önceki süreç oldukça eziyetli ve maddi açıdan yoran bir süreçtir. Bunun nedeni partide taşımak istediğiniz kombine ayıracağınız bütçe ve zamanın kısıtlı olmasıdır. Partide bütün gözlerin sizin üzerinizde olması için kombininizin tepeden tırnağa tüm detayları ile düşünmüş şekilde hazırlanması gerekir.

Bu kombini hazırlarken büyük stres ve can sıkıntısı yaşama yaşamamak için 8 kolay yol mevcut. Kombilerinizin hazırlık sürecinde bütçe kısıtlılığı ve can sıkıntısı artık ortadan kalkacak. Parti kombini hazırlarken bu 8 adıma dikkat etmeniz sizin için yeterli olacaktır. Fazla paralar harcayarak ya da büyük zamanlar ayırarak şık olma algısı artık ortadan kalkacak. Çünkü oldukça düşük bütçeler ile hem şık hem de çok güzel parti kombini hazırlamak oldukça basit.

İçerik Navigasyonu

Dolabınızdaki Kıyafetleri Tekrar Gözden Geçirin

Aslında işleri bir zorlaştırıyor. Bir partiye gitmeden önce aklımızdaki tek odak noktası yeni bir şey kombinlemek oluyor. Hem maddi anlamda hem de zaman açısından bizi sıkıntıya sokuyor bu durum. Aslında dolabımızda yer alan birçok kıyafeti tekrar gözden geçirerek parti için güzel kombinler hazırlanabilir.

Daha önceden kombinledğiniz ve beğendiğiniz parçaları tekrar gözden geçirin. Farklı şekillerde yeni kombinler oluşturun. Elinizdeki tüm parçalar emin olun yeni alacağınız parçalar kadar güzel ve şık bunu aklınızdan çıkarmayın. Gideceğiniz partinin konseptini göz önünde bulundurarak elinizdeki parçaları tek tek deneyin. Farklı parçaları bir araya getirdikçe kombininiz sizin gözünüzde eski parça kategorisinden çıkacaktır.

Dolabınızda yer alan parçalar sizin aldığınız ve sizin zevkinize uygun parçalar. Bu nedenle yeniden kombinlediğiniz zaman oldukça güzel parçalar olduğunu göreceksiniz. Böylece hem parti öncesi yeni kombin almak için zaman kaybetmemiş olacaksınız hem de eski parçaları değerlendirdiğiniz için maddi anlamda da büyük kazanç içinde kalacaksınız. Hemen dolabın başına geçin beğendiğiniz parçaları teker teker çıkartın. Eskilerden yeni kombinler oluşturma vakti.

Arkadaşlar Bugünlerde En Büyük Destekçi

Parti zamanı geldi ve cebinizde bu partiyede kullanacağınız yeni bir kombin için ayıracağınız bütçe yok. Eski kombinelerde gözden geçirildi ve içinize sinmedi. O zaman çalacağınız en yakın kapı arkadaş dolabı. Parti kombininizi arkadaşınızdan ödünç alabilirsiniz. Arkadaşınızın dolabında yer alan ve sizinde hoşunuza gidecek birçok kombin bekliyor olabilir.

Arkadaşınızdan alacağınız bir parçaya kendi tarzınızı ekleyerek çok güzel ve etkileyici parti kombinleri oluşturabilirsiniz. Arkadaşınızın belki de hiç hatırlamadı bir parçayı sizi öyle değişik şekilde kombinlersiniz ki bu partinin gözde kombinine siz sahip olursunuz. Hem maddi açıdan sıkıntıya düşünmez hem de kolay bir şekilde parti kombininizi yapmış olursunuz. Arkadaşlar böyle günlerde çok etkili bir rol oynarlar. Tam destek hep destek arkadaş dolabının kapısını çalmak için yeterli. Hadi dolap başına bütün parçalar ortalığa saçılsın bakalım. Yeni kombinler denensin. Mutlaka güzel sonuçlar elde edeceksiniz buna inanın.

Jean En Değerli Parça

Partiye giderken giyeceğiniz hiçbir şey bulamadıysanız mutlaka elinizde bir Jean parça vardır. İşte onu denemenin tam vakti. Hadi onu raftan veya askıdan çıkartın. Aynanın karşısına geçin ve bir bakın bakalım ne ile kombinleyebilirsiniz. Güzel bir kemer veya topuklu bir ayakkabıyla kombinlemeyi deneyin. Hangisi daha güzel sonuç verecek. Jean bir parça oldukça havalı bir görüntü ortaya koymanız sağlayacaktır. Jean her zaman güvenli ve şık bir seçim olacak. Farklı bir tarz ve değişik parçalar ile bir araya getirdiğiniz Jean farklı bir görüntüye kavuşmanız sağlayacaktır.

Saçlar Evde Şekillendirilsin

Bütçeniz kısıtlı ve zaman harcamak istemiyorsanız evde saçlarınızı güzelleştirir. Kuaföre gitmek yerine evde saçınız için bir güzellik yapabilirsiniz.

  • İnternetteki modellere göz atın
  • Kombinize uygun modele karar verin

Elinizdeki malzemeler ile bu modeli deneyin Çevrenizdeki kişilerden model için gerekli olan malzemeleri temin etmeye çalışın

Karar verdiğiniz modeli birkaç kez partiden önce deneyin. Hem eliniz alışsın hem de kombininize olan uyumunu ölçme fırsatı yakalayın. Oldukça kısa sürede ve basit yöntemler ile çok güzel saç modelleri elde edebilirsiniz. Kesin kuaföre gitmeliyim algısından uzaklaşın. Elimizdeki ürünler ile çok güzel ve size yakışan saç modelleri yapmanız oldukça basit. Kuaföre para harcamanıza ne gerek var. Evde kısa sürede harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Siz el beceriniz ve güzelliğinize güvenin. Gerisi oldukça güzel saç modelleri olarak karşınıza çıkacaktır.

Ucuz Makyaj Malzemeleri Tam Size Uygun

Sadece bir gecelik parti organizasyonu için pahalı makyaj malzemeleri kullanmak oldukça gereksiz. Boşuna harcama yapmaya ne gerek var. Oldukça ucuz ve kaliteli makyaj malzemeleri ile partiye istediğiniz makyajı yaparak katılma imkânımız mevcut. Birçok kozmetik ürün satan markanın oldukça uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri tam size göre. Kısa bir araştırma sonucunda bu makyaj malzemelerini alarak istediğiniz makyajı yapabilirsiniz. Bütçeyi zorlamanın bir anlamı yok.

Elinizdeki Makyaj Malzemelerini Değerlendirin

Zaten günlük yaşantınızda makyaj yapıyor ve elinizde makyaj malzemeleriniz var ise yenisini almaya gerek yok. Makyaj çantanızı hemen dökün ve elinizdeki ürünlere bir göz gezdirin. Baktığınızda elinizde sizin istediğiniz renkte bir malzeme yok ise hemen telaşa kapılmayın. Renkler birbirleri ile karıştırıldığında farklı ton ve renk seçeneklerine sahip olurlar.

  • Farları birbirleri ile karıştırın
  • Rujlar allık olarak oldukça işe yarar
  • Allıklar istediğiniz renkte bir göz farı olabilir Pudra ile oldukça güzel mat görüntüye sahip rujlar elde edebilirsiniz

Elinizdeki ürünleri karıştırın ve elde ettiğiniz sonuçlara bir bakın. Belki de sizin istediğiniz renk ve tona sahip olmuş olacaklar. Bu sayede yeni makyaj malzemesi almaktan kurtulursunuz. Partide bir seferliğine kullanacağınız renk için para harcamaya ne gerek var. Elinizdeki malzemeler sizin istediğiniz sonuçlar için oldukça yeterli. Karıştırın ve bakın bakalım sonuçlar sizi memnun edecek mi?

En Değerli Parçalar Aksesuarlar

Elinizde olan ve her zaman beğenerek kullandığınız parçaları göz önünde tutun. Bu aksesuarlar her zaman sizin kurtarıcınız olacaktır.

  • Kolyeleri bilezik yaparak deneyin
  • ​​​​​​Eşarplar boyundan çıkarak saç aksesuarlarına dönüşsün
  • Yüzükler bir araya gelsin ve farklı parmaklarda şıklık yararsın
  • Küpeleri sade elbiselerin yakalarında değerlendirin

​​​​ Sade olarak gördüğünüz aksesuarları değişik tarz ve şekillerde kullanarak farklı görüntülere sahip olabilirsiniz. Bu şekilde kombinlerinizde oldukça şık ve güzel bir görüntü yakalamış olacaksınız. Çok basit bir yöntem ile parti kombininiz farklı ve çok hoş bir görüntüya kavuşmanız sağlayacak.

Gülümsemeyi Unutmayın

Ne giyerseniz giyin mutlaka gülümseyin. Kombininiz ne kadar farklı olursa olsun en önemli aksesuarınız gülümsemeniz olacaktır. Güldüğünüz her an size farklı bir ışık ve şıklık katacak detaylar kazandıracaktır.

Gülümseyişiniz partiye giriş yaptığınız andan itibaren tüm dikkatlerin sizin üzerinizde olmasını sağlayacaktır. Kombininiz bu gülümseme ile tamamlanacaktır. Gülümsemekten ve güzel görüntünüze güvenmekten hiç vazgeçmeyin. İçten bir gülümseme çevreye güzel bir enerji ve hoş bir ışık yayacaktır aklınızın bir köşesinde mutlaka kalsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir