Eğlence

Bahara Adım Adım: 2018 İlkbahar Tasarımlarında Öne Çıkan Detaylar    

Kış mevsiminin soğuk havası yerini tatlı esintilere, meltemlere bırakmaya başladı yavaş yavaş. Ve de alışveriş reyonlarında artık trikolar değil yavaş yavaş ince parçalar tiril tiril dediğimiz ilkbahar esintileri almaya başladı diyebilir. Peki, bu 2018 ilkbahar tasarımlarda öne çıkan detaylar neler, gelin bu konuya biraz değinelim.

Desenler çok revaçta

Bu sene ki 2018 ilkbahar tasarımlarında göze çarpan detaylardan biri de desenler. Etekten tutun da ayakkabıya kadar bir desen furyası başladı diyebiliriz. Yani oldukça renkli bir sezon bizi bekliyor. Desenli parçalar sayesinde ise kombin yapmak daha da kolay hale geliyor tabi ki. Nasıl mı? Normal de kombinlerde illaki bir yıldız parça arayışı içine gireriz çoğu zaman bu arayışımıza cevap niteliğinde oluyor desenli parçalar.

Düz renk ve hiçbir aksesuarı olmayan bir bluzun altına giymiş olduğunuz desenli bir pantolon veya desenli bir etek ile yıldızınızı parlatabilirsiniz. Veya aynı şekilde düz bir overcropt sweat veya düz renk klas duruşa sahip bir bluz ve altına giydiğiniz mavi bir skinny jeanı desenli bir ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz. Tek parça kolaycılığına kaçayım ama şık da gözükeyim diyorsanız da, bu sene çok moda olacak olan omuz detaylı hafif göğüs dekolteli desenli bir elbise ile hem kolay hem de şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Pasteller ile naif görüntünüzün altını çizin

Bu sene dikkat çeken bir nokta ise renkler. Daha doğrusu renk tonları diyebiliriz. Pastel renkler ve nude tonlardaki elbiseler, tunikler, bluzler ile ilkbahar esintisini teninizde de hissetmeye ne dersiniz? Bu pastel tonlar ile hem modaya uygun hem de naif bir görünüm yaratacaksınız. Ayrıca kombin yapımı da bu tonlarda oldukça basit.

Pastel notlarda ki maviler, pembeler, griler ile çok yaratıcı ve dikkat çekici kombinler yapabilirsiniz. Ayrıca renk anlamında neon renklerin alışveriş reyonlarında yerini almasından anladığımız kadarıyla pastel renklere rakip geliyor da diyebiliriz. İstediğiniz renk grubuna ait bir renk seçerek ilkbahar enerjinizi kıyafetlerinize de yansıtmak sizin elinizde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir