Haberler, Spor

Beşiktaş’taki Kavganın Perde Arkası… Odayı Terketmeyin Geliyorum!

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Beşiktaş – Trabzonspor maçı sonrasında 2 – 2’lik skor ile bordo mavili takımın soyunma odasında sevinç hakimken, siyah beyazlıların soyunma odasında kaybedilen 2 puanın hüznü vardı.

2 – 2 sonuçlanan ve her iki takımın da harika bir oyun sergilediği derbinin sonunda gündemde bambaşka bir konu vardı. Beşiktaş futbol takımının soyunma odasında Talisca ve Caner’in kavga ettiği haberleri bir anda bomba etkisi yaratarak gündeme girdi. O tartışmanın perde arkasına bakacak olursak:  Beraberlikle biten maç sonrasında sinirler hayli gergindi. Ünlü oyuncu Caner Erkin, maç sırasında kaçan gollere ve direkten dönen pozisyonlara sinirlenmişti. Maç esnasında Talisca’nın bir pozisyonu gereksiz yere harcadığını düşünen Caner, tepkili idi. Saha içinde arkadaşına tepki gösteren Erkin, maç bitiminde soyunma odasında da Talisca’ya seslendi. O sırada Talisca, takımın tercümanı olan Arda’ya dönerek Caner’in sözlerini tercüme etmesini istedi. Arda, Caner’in maç içinde kaçan pozisyonlara ve yaşanan olaylara tepki gösterdiğini anlattı. Bu sırada Talisca, Caner’e sağ ayağı ile hafifçe vurdu. Ortamın gerildiğini anlayınca hemen kaptan Necip ve Tolga, araya girerek tarafları ve ortamı sakinleştirmeye çalıştılar.

Soyunma odasında yaşanan bu tatsız olayı, Mehmet Kulaksız’dan çabuk bir şekilde öğrenen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, cezalı olduğundan dolayı hemen soyunma odasına inemediği için, odaya haber gönderdi. Güneş: “ Kimse kafile otobüsüne binmesin, cezam nedeniyle 45 dakika sonra oraya geleceğim.” diyerek haber gönderdi. Cezasının bitmesini bekledikten sonra soyunma odasına inen Güneş, kendisinin olduğu yerde böyle olaylar yaşanmadığını ve bir daha da yaşanmayacağını anlattı ve iki oyuncunun birbirinden özür dilemesini istedi. Bunun üzerine Caner ve Talisca birbirlerine sarılarak yaşanan bu olaydan dolayı birbirlerinden özür diledi ve olay tatlıya bağlandı. Daha sonra takım kendi tesislerine doğru yola çıktı.

Beşiktaşlı yönetici, Candaş Tolga, Aile arasında her türlü olayın yaşanabileceği ancak şu anda hedeflerinin çok yüksek olduğunu bunun için böyle bir kavganın önemli olmadığını belirtti. Önemli olanın bu küçük olayı kimin basına sızdırdığının olduğunu belirten yönetici, Beşiktaş’ı kimlerin karıştırmaya çalıştığını araştırdıklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir