Eğlence, Geyik

Cinsel İçerikli Rüyalarınız Ne Anlama Geliyor?

Birçok kişi gördüğü rüyalara bir anlam veremez ve kendi kendine düşünmeye başlar bu rüya da neyin nesiydi diye. Çoğu kişinin sabah uyandığında utanmasına ,yüzünün kızarmasını neden olan türden rüyalar da vardır. Bu cinsel içerikli rüyalar her zaman sanıldığı gibi kişilerin cinsel isteklerinin dışa vurumu değildir.

cinsel-icerikli-ruyalarin-anlamlari.jpg

İşte en sık görülen cinsel içerikli rüyalar ve bu rüyaların geldikleri anlamlar;

İçerik Navigasyonu

Yabancı Biriyle Beraber Olmak

Bazı sabahlar uyandığınızda seviştiğiniz kişinin kim olduğunu göremediğiniz ya da o kişiyi tanımadığınız olur. İşte bu rüyalar sizin libidonuzun yüksek olduğunu ve sevişme isteğinizin olduğunu gösterir.

Aynı Cinsten Birisiyle Birlikte Olmak

Bazı geceler aynı cinsten biriyle olduğunu gören kişile sabah uyandıklarında çok şaşırırlar. Ancak bu rüyalar sanılanın aksine kişinin kendisiyle ne kadar barışık olduğunu gösteren rüyalardır.

Rüyada Sevgilinizi Ya Da Eşinizi Aldattığınızı Görmek

Aldatma rüyaları görülen sabahlar suçluluk duygusuyla uyanılan sabahlardan bir tanesidir. Bu rüyalar görüldüğünde eşinizle ya da sevgilinizle mutlu olmadığınız ve cinsellikte başka arayışlar içinde olduğunuz anlamına gelir.

ruyalarin-gizli-dili.jpg

Başkalarını Sevişirken Görmek

Başkalarının sevişirken görülmesi kendi cinsel hayatında bazı endişelerinin olduğunun göstergesi olmaktadır.

Eski Sevgilinizle Birlikte Olduğunuzu Görmek

Sabah kalktığınızda eski sevgilinizle seviştiğinizin görülmesi bilinenin aksine eski sevgiliyi özlemek anlamına gelmemektedir. Bu türden görülen rüyalarda kişilerin ilişkilerinde ki problerin göstergesidir.

Rüyada Kendinizle Birlikte Olduğunuzu Görmek

Rüyada kendisiyle birlikte olduğunu gören kişiler çok şaşırırlar ve bu rüyaya anlam vermekte zorlanırlar. Ancak uzmanlar bu rüyanın çokta hoş olduğunu gösterir. Çünkü uzmanlara göre kendisiyle beraber olduğunu gören kişiler kendileriyle çok barışık ve kendilerine çok güvenen insanlardır.

Rüyada Arkadaşıyla Birlikte Olduğunu Görmek

Arkadaşıyla beraber olduğunu gören kişilerin rüyaları rüyayı görenlerin paniklemesene sebep olan rüyalardır. Bu rüyaları görenler arkadaşlarına karşı hislerinin olup olmadığını düşünmeye başlarlar. Ancak durum hiçte öyle değildir. Bu rüyaların anlamı arkadaşınızın bir özelliğini sevdiğinizi ve o özelliğine imrendiğinizi gösterir.

İş Arkadaşıyla Birlikte Olduğunu Görmek

İş arkadaşıyla birlikte olduğunu gören kişiler iş arkadaşlarına karşı besledikleri duyguların olduğunu ya da işinize motivasyonunuzu artırmanız gerektiği anlamına gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir