Haberler, Siyaset

Dava Sonrası Hükümetten Zarrab’la İlgili İlk Sözler

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan belgelere tepki gösterdi. Bozdağ, Türkiye de hayırsever iş adamı olarak kabul edilen Reza Sarraf ile alakalı olarak da, baskılara dayanamayarak iftiracı haline dönüştü şeklinde açıklamalarda bulundu. Süren dava için ise; şimdilerde Birleşik Devletlerin bünyesinde yargının eli ile oynanan bir tiyatro var. Süren dava için şöyle bir düşünüldüğünde, hâkim Fetö organizasyonlarında boy göstermiş, 17-25 Aralık olaylarını savunan biri. Öbür taraftan tanık olarak dinledikleri de fetöcü. Raporu hazırlayan da fetöcü. Bilirkişi olarak seçilenler fetö finansmanındaki kurumlardan seçilme. Tanıklar fetöcü. Böyle bir mahkemeden nasıl adalet beklenir? Diyerek adalet beklemediğini ifade etti.

Çamur Siyaseti

Bozdağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, çamur siyaseti yapmaktadır. Bu siyaset şeklini de siyaset hayatımıza kademeli bir şekilde yerleştirmeye çalışıyor. Öncesinde de defalarca buna benzer iftira atmıştı. Sürekli iftira atıyor ve sürekli soru soruyor. Soruların akabinde de belge açıklayacağını söylüyor. Ancak açıkladığı da bir belge ortada gözükmüyor. Şimdilerde ise çuvallamış görünüyor. Bomba diye gösterdiği de elinde patlayıverdi, şeklinde açıklamalarda bulundu. Bozdağ, “Sahtekârlığı, müftericiliği, yalancılığı, ahlaksızlığı deşifre olduğu için kâğıt parçalarını medyaya dağıtmaktan çekiniyor” dedi.

Sarraf Üzerinde Baskı Yapıldı

Bozdağ, Amerika Birleşik Devletlerinde süren davada Sarraf baskılara dayanamayarak iftiracı haline dönüştürüldüğünden bahsetti. Dava ile aynı zamanda da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve aile fertlerini karalayacak iftiralar atmaya başladı. Davanın Türkiye ayağını sürdüren de Kılıçdaroğlu’dur. Bu ikisini birbirinden ayrı düşünmemek gerekiyor. Zira aynı hedef doğrultusunda hareket ediyorlar. Hedefleri Türkiye’dir. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı gibi kuklavari bir lider arzu ediliyor. Kampanyalarını da iftiraları birlikte yürütüyorlar. Sayın Cumhurbaşkanına kim saldırırsa hemen destekçisi olan bir Kılıçdaroğlu görülüyor şeklinden açıklamalarda bulundu.

Memleketin Güvenlik Sorunu

Konu ile ilgili olarak Bekir Bozdağ, “İddia yurt dışına para aktarıldığı. Bu Man Adası para kaçıranlar için bir cennet. Cumhurbaşkanımız çok net söyledi. İspat edersen cumhurbaşkanlığından istifa ederim dedi. Çok net bir duruştur. Bazı kâğıt parçaları gösterdi. Açıklama yapıldı o kâğıt parçaları sahtedir ve açıklama da yalandır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir