Haberler, Siyaset

Deniz Baykal’ın Durumu İle İlgili Son Dakika Açıklaması

CHP Eski Genel Başkanı Ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal‘ın yoğun bakımda süren tedavisi hala devam ediyor. Beynine giden ana damarlardan birinin tıkanması sonucu hastaneye kaldırılan Antalya milletvekili Deniz Baykal 4 gündür yoğun bakımda.

Chp Eski Başkanı Ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ‘Durumu iyi beklenen gelişmeler gayet olumlu daha da iyi olacak’ şeklinde bilgi verdi. Bunun yanı sıra ne zaman taburcu olacağına dair gelen soruyu doktorları ‘Ne zaman olacağı beli değil. Bu hastalık beyinde gelişen bir komplikasyon her gün düzenli olarak tomografiye alıyoruz ve durumunu gözlem altında tutuyoruz. Durumu her ne kadar olumlu yönde ilerlese de beyin vücudun en hassas organı, her han beklenmedik bir komplikasyon gelişebilir. Dolayısıyla bir süre daha gözlem altında tutacağız. şeklinde cevap verdiler.

UMUTLANDIRAN GELİŞMELER VAR

Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında, Ankara Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş yaptığı açıklamada .’ Yaşamsal fonksiyonlar Deniz beyin iyi. Şuanda hepsi kontrol altında. Nörolojik bulgularda iyiye doğru dönüş var. Fakat Bir süre daha Yoğum bakımda gözlem altında tutacağız.’ Kritik 72 saati atlatan Deniz Baykal‘ın taburcu olduğunda eskisi gibi olacağı da merak konusu. Beyinde oluşan bu komplikasyon sonucu vücut fonksiyonlarında gerileme olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir