Ekonomi, Haberler

Dolar, Altın, Euro Fiyatları Ne Oldu?

Her güne bomba gibi düşen haberleri ile piyasaya damgasını vuran altın, dolar, euro fiyatlarında artış veya azalışın olduğu haberi verildi. Alınan bilgilere göre 7 Kasım itibariyle yine yükselişe geçen dolar güne  3,87 ile başladı. Bu rakamın üzerine çıkan dolarda acaba neler oluyor? sorusu akıllarda yer almıştır. 3.82 seviyelerine kadar inen doların aynı gün içerisinde 3,8725  yükseldiği bildirildi. Ayrıca aynı gün içerisinde euro fiyatlarında da değişimin söz konusu olduğu ve euro fiyatının gün içerisinde 4,4710’den satışa sunulduğu bildirildi.

Altında Neler Oluyor?

Verilen bilgilere göre, vatandaşların merakla sormuş olduğu altın fiyatlarının güne nasıl başladığı ve çeyrek altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak sorusu olmuştur. Yatırımcıların ve akrabalara hediye almak isteyenlerin tercih etmiş olduğu ziynetler arasında yer alan altın fiyatları güne damgasını vurarak piyasaya çıkmıştır. Alınan bilgilere göre, 7 Kasım itibariyle altın fiyatlarının belli olduğu ve altının bu sabah itibariyle yükseldiği noktada kaldığının haberi verildi. Bu durum sonucu gram altın 157,66 liradan alınarak 157,73 satılmaktadır. Ayrıca çeyrek altının da Çeyrek altın 252,30 alınıp 258,61 liradan satıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Gün itibariyle gözlerini yarım altına çevirenler ise, yarım altınınn504,60’dan alındığını ve 517,22 liradan satıldığı haberini öğrendiler. Cumhuriyet altının ise 1048,22 alındığı ve 1064,06 liradan satıldığı son dakika haberleri arasında yer almıştır.

An itibariyle 7 kasım dolar, altın ve euro fiyatlarının güne yükselişle başladığı ve günün ardından aynı seviyede kaldıklarının haberi verilmiştir. Fakat bu durumun böyle kalmayacağı bu fiyatların her an yükselip veya azalacağı da gelen bilgiler arasında yer almaktadır. Bu sayede Kasım ayı güncel altın, euro, dolar fiyatlarını bu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir