Eğlence, Geyik, Medya, Sizce

“Dünya Güzellerim” Gerçekten Samimi Mi?

Başlarda sürekli ayılıp bayılan afrodit Banu Alkan, neşesinden geçilmeyen ve tek başına pek reyting sağlamadığında Faik’i de programa sürekli dahil olan Safiye Soyman ve elbette Hintlileri şaşkınlığa uğratan yüceliği ile Diva Bülent Ersoy programın esas topları. Aslında bulunduğu her yerde gözde olmaya alışmış olan ama bu 3 büyük ismin yanında gölgede kalan Burcu Esmersoy ise, her izlendiğinde “bunun burada ne işi var” dedirtse de programa ayrı bir hava katıyor.

dunya-guzellerim-programi-gercekleri.jpeg

Bu hafta 7. Bölümü yayınlanan ve aksiyonu her bölüm ki gibi bol kepçe olan program daha çok bir dizi tadında ilerliyor. Kendilerini biraz abartılı halleriyle canlandıran oyuncuların başına gelenler, Hindistan nüfusunun toplamının başına gelenden fazla. Adada hayatta kalmaya çalışan Survivor yarışmacıları bile bunca macera yaşamamıştır.

Eminiz Acun geceleri ben bunu neden düşünemedim diye başını duvarlara vuruyordur ama biz bir insan bunu nasıl düşünmüş diye sorgulamadan geçemiyoruz.

dunya-guzellerim-programi-bulent-ersoy.jpg

Uzak Doğu’da Neler Oluyor?

Hindistan, Nepal, Vietnam demeden Doğu Asya kültürünü tadacak ve kendi kültürümüzü onlara tattıracak olan güzellerin dolu dolu geçen maceraları kah acı kah tatlı ilerlemeye devam ederken, son bölümle birlikte tüm Hindistan’ı kıyametin geldiğine de inandırdılar.

hindistan-da-bulent-ersoy-buda.jpg

Keşişler gibi giyinen güzellerin arasında Diva Bülent Ersoy, Buda makyajı ile iki ülkeyi de şoktan şoklara soktu. Buda’nın dirildiğini sanan insanlar  Bülent Hanım’ın ayaklarına kapandılar, bu arada sınırdan alınmayan Banu Alkan’ın karakola çekilip orada albüm kapağındaki resmini göstererek kimliğini ispat etmeye çalışması ve polislerin tüm kameralar önünde oynadıkları oyun ise takdire şayandı.

Tamamen oyun üzerine ve senaryoya göre ilerlediği izlenimi yansıtan sözde sürprizlerle dolu bu program, formatının ne olduğu belli olmasa da epey izleyicisi mevcut. Peki siz bu program hakkında ne düşünüyorsunuz?

  1. Dünya Güzellerim programı hakkında sizin düşünceleriniz neler?

    1. Her gösteri programının içinde planlanmış bir reyting oyunu vardır zaten, bu da gayet normal.
    2. Aman bizim ülkeden gittiler ya önemli olan bu
    3. Niye ya, ben severek izliyorum. Çok eğlenceliler.
    4. No comment! Daha da diyecek bir şey bulamıyorum.
    6 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir