Haberler, Teknoloji

Dünya Üzerindeki En Mükemmel Spor Arabalar

Spor araba denilince herkesin aklına gelen, tek kapı diye tabir ettiğimiz bu güzel araçlar hızlı oldukları kadar, dış görünüşleriyle de göz dolduruyorlar. Farklı bir dünyadan çıkıp gelmiş gibi gözüken bu enfes araçlar, hem özellikleriyle hem de görünüşleriyle insanı kendisine çekiyor. Her geçen gün yeni tasarımlarıyla karşımıza çıkan spor arabalara hayran kalmamak mümkün değil.

İşte size bakmaya doyamayacağınız 5 nefis araba;

  1. İçerik Navigasyonu

    Chevrolet Corvette Stingray

Performansın tanımını yeniden yazan  Chevrolet Corvette Stingray, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla Corvette’nin en gözde modeli. LED ışıkları ve göz dolduran dış kısımları ile Chevrolet Corvette Stingray aerodinamiğiyle de ön plana çıkıyor. Tepeden tırnağa özel olarak hazırlanan bu araç, araba sevmeyen bir insanı bile kıskandıracak kadar güzel.

  1. Maserati GranTurismo

İtalyanların efsanevi araçlarından biri olan Maserati GranTurismo ilk olarak beğeniye 2007 yılında çıktı. 10 yıl aradan sonra karşımıza tekrar çıkan bu araç,  oldukça şık tasarıma sahip olmakla birlikte aerodinamik olarak da öne çıkmakta. Yeniden tasarlanan ve özenle dizayn edilen GranTurismo zamana meydan okuyor.

  1. BMW i8

İlk defa 2009 yılında konsept olarak tanıtılan BMW i8, 2014 yılında üretilmeye başladığından beri dikkatleri üzerine çekmekte hiç zorluk çekmedi. Hybrid bir araç olan BMW i8‘in hem elektrik motoru hem de benzin ile çalışan bir motoru mevcuttur. İlk bakışta ustalıkla tasarlanmış olduğu görülen bu araç sportif karakteri ile her zaman ön plana çıkıyor.

  1. Lamborghini Aventador

Spor araba dünyasının en gözde parçalarından biri olan Lamborghini Aventador 2011 yılında piyasaya çıktığı günden beri gören herkesi kendine hayran bırakıyor. Ön ve arka tamponlarının tasarımı ile beğeni toplayan aracın kaporta rengi ile yaşam alanı göz dolduruyor. Lamborghini Aventador tasarımıyla spor araba dünyasının en şık modellerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

  1. Ferrari LaFerrari

İlk olarak 2013 yılında trafiğe çıkan Ferrari LaFerrari Kelimenin tam anlamıyla bir harika olan tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Aerodinamik dış yapısını ailesinden aldığı geleneksel görünümüyle birleştiren Ferrari LaFerrari güçlü motoruyla en özel modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir