Eğlence, Medya

Ebru Şallı Sevgilisini Böyle Rahatlatıyor

Eski manken ve son zamanların ünlü pilates uzmanı Ebru Şallı bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Uğur Akkuş’u son zamanlarda yaşadığı strese karşı pilates ile rahatlatıyor. Ebru Şallı için 9 yıldır evli olduğu eşine boşanma davası açtığı iddia edilen Uğur Akkuş son günlerde oldukça sıkıntılı günler geçiriyor.

Pilates Ve Beslenme Uzmanı Ebru Şallı

Daha önce evli olduğu ve iki çocuğu Beren Ve Pars’ın babaları olan ünlü işadamı Harun Tan ile evli olduğu zamanlarda pilates eğitmenliği yapmaya başlayan eski manken Ebru Şallı o dönemlerde eski eşini de pilates yapmaya alıştırmıştı. Hatta Harun Tan ile boşanmalarının hemen ardından adı aşk dedikodularına karışan Sinan Akçil ile olan birlikteliğinde de genç ve yakışıklı şarkıcıya da pilatesi aşılamış ve ünlü şarkıcı Sinan Akçıl eski sevgilisi Ebru Şallı sayesinde fanatik bir pilatesçi olmuştu. Beslenme, spor ve sağlıklı yaşam konusunda kendi ve çevresindeki herkes için oldukça dikkatli davranan Ebru ŞAllı şimdi de yeni sevgilisi Uğur Akkuş için bir program hazırlamış durumda.

Sevgilisi Uğur Akkuş’u Da Kampa Soktu

Güzelliği ile her daim göz dolduran Ebru Şallı Sinan Akçıl ile olaylı ayrılığının ardından bir dönem de adı Cem Yılmaz ile aşk dedikodularına karışmış ancak bu konuda her iki taraf da suskunluğunu korumayı tercih etmişti. Geçtiğimiz yaz ise magazin basınına Uğur Akkuş ile havuz başında elele iken çekilen fotoğrafları servis edilince Ebru Şallı’nın kiminle beraber olduğu da ortaya çıkmış oldu. Ancak Uğur Akkuş’un evli olması ve yasak bir aşk yaşadıklarının ortaya çıkması ile de her iki tarafta oldukça stresli zamanlar geçirdi.

Yaşadığı bu stresli günlerden dolayı oldukça kilo aldığı gözlenen Uğur Akkuş için sevgilisi Ebru şallı bir spor ve beslenme programı hazırladı. sadece pilates yaparak değil aynı zamanda Ebru Şallı’nın özel olarak hazırladığı ödem atıcı ve stres azaltıcı bitki çaylarından da bol bol tüketmeye çalışan Uğur Akkuş böylelikle son dört aydır Ebru Şallı’nın özel kampına da girmiş bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir