Haberler

Ebru Şancı Kocasına “Tanışalım” Mesajı Atan Kadını İfşa Etti

Hep üçüncü kişiler yüzünden bozulan aile ilişkileri bazen düzelmeyebiliyor. Ancak düzeltmek için çaba sarf eden aileler elbette ki oluyor. Bazıları ise ihanet adını taşıdığı için direk bu aileyi dağıtmaya karar veriyor. Bu olaylardan biri de geçtiğimiz günler de Ebru Şancı’nın başına gelmişti. Ne gibi bir olay yaşandı? Ayrılıklarına sebep olacak neler yapılmaya çalışıldı? Nasıl tepkiler verildi? Size bu gündem hakkında detayları vereceğim.

ebru-sanci-esi.jpg

Ebru Şancı’nın Sinir Küpüne Döndüğü An!

Başka bir kadın tarafından, iki çocuk annesi olan Ebru Şancı’nın eşine atılan mesajın içeriği neydi! Mesaj sonrası neler yaşandı! Eşine yazılan mesajı fark eden Ebru Şancı sinir küpüne döndü. Peki, mesajı atan kişini amacı neydi?

ebru-sanci-kim.jpg

Eşine mesaj atıldığı için karşıdaki bayanı ifşa eden Ebru Şancı, eşine herhangi bir suç yüklemeden karşıdaki bayana belirli cümleler kurarak laf duyurusunda bulundu. Eşine gelen mesajda “selaam naber, cevap vermeyecek misin?” tarzında bir içerik mevcuttu. Ebru Şancı’nın eşi Alpaslan Öztürkt’en gelen cevap ise “Pardon tanımadığım bi bayana neden cvp vereyim evli bir erkek olarak” idi. Tekrardan karşıdan gelen cevap ise “tanışırız tatlım” olmuştu. Bu mesajı gördükten sonra, ekranın görüntüsünün fotoğrafını çekerek hemen sosyal medya da paylaşan Ebru Şancı o kadını bu şekilde ifşa etmişti. Bu görüntünün altına da okkalı sözler yazarak paylaşımını tamamlamıştı.

ebru-sanci-haberleri.jpg

Ne Oldu?

 Bu olaydan sonra da Alpaslan Öztürk ile Ebru Şancı arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı ve çift mutlu evliliklerine devam ettiler. Üçüncü kişiye fırsat vermeyen Ebru Şancı’nın bu davranışı takdir edildi. Yuvasının yıkılmasına müsaade etmeyen iki çocuk annesi olan Ebru Şancı olayı geride bırakarak yaptığı paylaşımdan sonra konuyu kapattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir