Eğlence, Moda

En Çok Tekrarlanan Stil Hataları

Bu tarz hatalar sürekli olabilir ve bazen farkında olmadan yapılabilir. İşte o hatalardan bazıları:

yanlis-ic-camasiri-beyaz-pantolon-kulot-izi.jpg

İçerik Navigasyonu

Yanlış İç Çamaşırı Seçmek

En sık yapılan ve farkedilmeyen hatalardan biri kıyafet altına yanlış ve uyumlu olmayan iç çamaşırı kullanmaktır. Açık renkli tişörtlere beyaz renk kullanmak ya da dar pantolonlarda belli olan iç çamaşır çok sık yapılan hatalardandır. Aslında doğru olan açık renk kıyafete ten rengi sütyen seçimidir ve dar pantolonlarda belli olmayan dikişsiz iç çamaşırı ya da farklı tarzda iç çamaşırları olmalıdır.

asiri-yuksek-topuklu-ayakkabi.jpg

Aşırı Yüksek Topuk Giymek

Trendler arasında bazı zamanlarda yüksek topuklu ayakkabılar yer alsa da ince ve uzun görünmek isterken yanlış yapabilir ve tam tersi kötü bir görüntü oluşturabilirsiniz. Hem sağlıksız olacak hem de kötü görünecek bu tarz ayakkabıları tercih etmemeli ve ayakkabı seçiminde açık tercihlerde ayakların özenli olmasına dikkat etmelisiniz.

fazla-aksesuar-kullanimi.jpg

Fazla Aksesuar Kullanımı

Aksesuarlar kıyafetler ile birleştiğinde kıyafetlerin etkisi arttıran ve kişiyi daha şık gösteren etmenlerdendir. Ancak aksesuar kullanırken doğru kullanmalı ve aşırıya kaçmamalısınız. Sade ve gözü yormayan bir şıklık için yeterli ölçüde aksesuar kullanmalısınız. Bunun için evden çıkmadan aynaya bakmalı ve kendinizde fazla görüdüğünüz aksesuarlardan kurtulmasınız.

yanlis-tayt-giyme.jpg

Tayt Giyerken Doğru Giymek

Taytlar, özellikle kışın kadınların hayatını kurtaran kıyafetlerin başında geliyor. Çizme ile güzel kombin oluşturan ve uzun kazaklar ile şık olmanızı sağlayan taytları doğru kullanmalı ve hatalı stillerden kaçınmalısınız. Kısa üstlerle giyerek pantolon gibi kullanmamalı ve doğru parçalarla kombinlemelisiniz. Özellikle kilo olarak fazlası olan kadınlar tayt yerine pantolon tercihi yapmalılar.

yazin-cizme-giymek.jpg

Yazın Çizme Giymek

Her ne kadar etek ya da mini şortlar ile güzel bir görünüm oluştursa da siz siz olun kışlık çizmeleri bir kenara bırakın ve yazın giymeyin. Yaz botu birçok zaman trend olsa da uzun çizmeler hem yazın size rahatsızlık sağlayacak hem de sağlığınızdan edecektir.

Flip Floplar

Sürekli olarak yazın heryere flip floplar ile gitmemelisiniz. Rahat olsun diyerek her kıyafetin altına giyilen flip flop terlikler sizi rüküş yapacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir