Eğlence, Geyik

En Komik Makyaj Hileleri

Son yıllarda makyaj sektöründe oldukça ilerleme kat edildi. Kontür teknikleri, dudak dolguları gibi birçok konu ortaya çıktı diyebiliriz. Kadınlar her zaman iyi görünmek ve güzelliklerini açığa çıkartmak adına kullandıkları bu makyaj tekniklerinden, çoğu çok tutulsa da bazıları da komik olarak kalıp maziye gömüldü diyebiliriz. En komik makyaj hileleri hakkında biraz konuşmaya ne dersiniz?

Son trend: Kaşlar hilelerinden

Moda da olduğu makyaj da oldukça kapsamlı ve sürekli gelişen bir alan. Amaan hepsi boya bunların gibi düşünceler artık tarihin tozlu sayfalarına kaldırıldı. Son zamanlarda baktığımızda kaşlar ve kaş detayları oldukça dikkat çekici bir hal aldı hatta türkülere konu olan o incecik kaşlar yerini doğallığı hatta kalın kaşlara bıraktı diyebiliriz. Buraya kadar her şey gayet normal tabi ki ama en son trend ise oldukça ilgi çekici. Seveninin olduğu kadar sevmeyenin de çok olacağı cinsten diyebiliriz. Bahsettiğimiz trend ise dalgalı kaşlar. Çok ilginç bir görüntüye sahip bu makyaj hilesinin esasında kaş boyama tekniğinin biraz daha ilginç hali diyebiliriz. Tabi ki bu kaş trendi sadece dalgalı kaş olarak kalmadı ve üstüne yenileri eklendi. Örnek verecek olursak eğer örgü şeklindeki kaşlar diyebiliriz.

Bulaşık süngeriyle makyaja ne dersiniz?

Aslına bakacak olursak eğer bu biraz daha makyaj yapım aşaması ile ilgili  diyebiliriz. Normal makyaj yapımında kullanılan makyaj süngerleri ve makyaj fırçalarına bir ek olarak geliyor bulaşık süngerleri. Değişik bir görünüm olsa da amacı sadece eğlemek olanların sevecek olduğu bir trend diyebiliriz.

Kakao sadece mutfakta kalmamalı

Evet kakao sadece mutfakta kalmamalı hatta makyaj masanızın en güzel köşesine kakao için yer açmasınız. Akıllarda oluşmuş olan “nasıl yani?” sorularını hemen giderelim. Kakaoyu kontür malzemesi olarak kullanan bazı kadınlar bulunmakta. Evet, belki yumuşak yapısı ile kontürü kolaylaştırıyor olabilir ama kim yüzünde kakaoyla dolaşmak ister ki?

Ayrıca beyaz tenli kişiler için ise asla mümkün olmayan bir trend olduğunu ve deneyenlerin söylediklerine dayanarak da hızlı sabitlendiği için kalıp gibi kaldığını da belirtmemiz gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir