Eğlence, Moda

En Popüler Unisex Parfümler

Parfüm her yaş ve cinsiyetten kişi tarafından kullanılan ve oldukça sevilen bir şeydir. Hem güzel kokması hem de kişinin imzası niteliğinde olması sevilmesine neden olan faktörler arasında yerini alabilir. Çoğu kişi parfüm kullanmayı bir alışkanlık haline getirmiş olsa da bazıları ki çok azınlık olsa bile parfüm kullanımını sevmezler. Parfüm kullanmayan kişilerden bazıları hayvanlar üzerinde yapılan deneylerden dolayı parfüm kullanmadığını söyler. Bazı kişiler ise çevrenin zarar görmesinden dolayı parfüm kullanmamayı tercih etmektedir. Ozon tabakasına zarar vermesi ve bu tarz nedenler öne sürülerek bazı kişiler parfüm kullanmaktan kaçınmaktadır. Parfümün bir çok çeşidi bulunmaktadır. Öncelikle parfümler cinsiyetlere bağlı olarak ayrılır bunun yanı sıra bazı parfümler çift cinsiyete hitap eder bu parfümler unisex adı altında piyasada satışa sunulmaktadır. Bunların yanı sıra parfümler mevsimlere bağlı olarak ta ayrılmaktadır. Örneğin kış ve yaz veya bahar parfümleri birbirinden farklıdır ve her parfüm yılın her zamanı kullanılmaz zira kimi zaman yetersiz kalırken kimi zaman da ağır kokabilir. Parfüm seçiminde bulunulurken ten renginiz de oldukça önemlidir. Eğer ten renginiz koyu ise baharatlı kokular size gidebilecekken açık tenli kişileri daha limonlu ve fresh kokular yakışmaktadır.

Unisex Parfümler

  • Unisex parfümlerde gözde olanlar arsında ilk sırada elbette Calvin Klein’a ait One Summer adlı parfümdür. Bu parfüm oldukça fresh bir yaz kokusudur. İçerisinde limon ağırlıklı ve meyve kokuları içermektedir.

  • İkinci olarak Kiehls’ in Forest Rain adlı odunsu parfümü gelmektedir daha çok erkek parfümü gibi olsa da aslında unisex bir parfümdür.
  • Üçüncü parfüm Calvin Klein’ a ait One adlı parfümdür bu daha egzotik bir kokudur.

  • Dördüncü olarak yine Calvin Klein’a ait Be adlı parfümüdür bu da oldukça çok erkeksi bir parfüm diyebiliriz.

  • Beşinci parfümümüz Bond No:9 NY adlı parfümdür. Altıncı olan parfüm Tom Fordun Arabian Wood adlı parfümüdür tam bir kış kokusudur.

  • Yedinci parfümümüz Cartier’e ait Concentree adlı parfümdür.
  • Sekizinci ve dokuzuncu parfümlerimiz Tom Ford Mandarina Di Amalfi ve Armani Privedır.
  • Son parfüm ise Come des Garçons’a ait Blacktir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir