Eğlence, Moda

Erkekler İçin Aksesuar Önerileri

Aksesuarlar giydiğimiz kıyafetleri daha şık göstermeye yardımcı olduğu gibi her biri değişik amaçlara binaen üretilmiştir. Kadın aksesuarları ne kadar önemli ise erkek aksesuarları da bir o kadar önemlidir. Erkekler için birçok değişik aksesuarlar mecvuttur. İşte sana araştırarak sunduğumuz erkek aksesuar önerileri:

İçerik Navigasyonu

1 . Saat

Saatler kadınların yanı sıra erkekler tarafından da sıklıkla kullanılan bir aksesuardır. Saati zamanı ayarlamak için kullanabileceğin gibi şık bir görüntü için aksesuar olarak da kullanabilirsin. Piyasada bulabileceğin birçok model saat bulunmaktadır. Metal saatlerin yanında deri kordondan oluşan erkek saatleri de göze hitap etmektedir. Bunun yanında özellikle genç yaş grupları tarafından spor saatlerde sevilerek tercih edilmektedir.

2 . Cüzdan

Çoğu erkek gibi senin de çanta kullanma alışkanlığın yoksa cüzdana çok ihtiyaç duyuyor olabilirsin. Para, kart ya da diğer başka malzemelerini koymak için kullanabilirsin. Spor cüzdanları özellikle gençler tarafından tercih edildiği gibi deri cüzdanlar da şık bir görüntü elde etmek için kullanılmaktadır. Sen de sana en uygun cüzdan modelini seçerek aksesuar olarak kullanabilirsin.

3 . Kravat

Kravat özellikle takım elbisesinin tamamlayan en önemli aksesuardır. Sen de takım elbise ve gömleğin ile uyumlu olarak seçtiğin kravatlar ile şıklığı yakalayabilirsin. Bazen de bazı resmi yerlerde zorunlu olarak kravat kullanmak zorunda  kalabilirsin.

4 . Kemer

Kemer özellikle ayakkabı ile uyumu sağlanmaya çalışan bir aksesuardır. Pantolonunun belden düşmesini engellemek için kullanabileceğin gibi sadece ayakkabı ile uyumu sağlayarak estetik açıdan güzel bir görüntü elde etmek için de kullanabilirsin.

5 . Güneş Gözlüğü

Güneş gözlüğünü zararlı güneş ışıklarından koruma görevine binaen kullanacağın gibi sadece bir aksesuar olarak da kullanabilirsin. Gözlük kullanırken yüzüne en uygun gözlüğü bulman yakışması açısından çok önemlidir.

6 . Kol Düğmeleri

Kol düğmeleri takım elbise ve gömleği daha şık gösteren bir erkek aksesuarıdır. Giydiğin takım elbiseleri daha zengin göstermek için kol düğmesi kullanabileceğin erkek aksesuarları arasındadır.

7 . Kravat İğnesi

Kravat iğnesi kravatın daha düzgün durmasını sağlayan bir erkek aksesuarıdır. Şemsiye, kanca, makas, saksafon ya da ingiliz anahtarı gibi birçok modelde kravat iğnesi mevcuttur. Bunların yanında daha sade bir aksesuar istersen düz demir renkli kravat iğnesi de kullanabileceğin erkek aksesuarları arasındadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir