İlişkiler, Yaşam

Erkeklerin Kadınlarda İlk Baktığı Şey Nedir?

Erkeklerin kadınlarda ilk olarak dikkat ettikleri şeyler vardır. Bunları merak edenlerden ilham aldık ve en dikkat çeken hususları sizin için 9 maddede sıraladık. Haydi birlikte bir göz atalım şu listeye.

İçerik Navigasyonu

1. Gülümseme

Erkekler güzel ve içten bir gülümsemeye her zaman çok önem vermişlerdir. Ve gülümsemenizin içtenliği, onlar için dikkat ettikleri hususların başında gelmiştir.

2. Bacaklar

Evet, neredeyse hepimiz erkeklerin uzun bacaklı kadınlardan aha çok hoşlandıklarını biliyoruz. Uzun bacaklara sahip değilseniz bunun için üzülmek yerine diğer hususlara göz atabilirsiniz. Ne de olsa dikkatleri bununla sınırlı değil.

3. Gözler

Evet, tüm duyguları yansıtan, ”Gözler kalbin aynasıdır.”  , ”Gözler yalan söylemez.” gibi sözlere konu alan gözleriniz erkeklerin fazlası ile ilgi alanına giriyor. Özellikle sizinle ilk defa tanışıyorlarsa muhakkak gözlerinize bakmaktan hoşlanacaklardır.

4. Saçlar

Saç derken kuaförden çıkmış saçlardan bahsetmiyoruz tabiki. Gayet doğal ama bakımlı hatta belki biraz ışıtlılı saçlarınızdan söz ediyoruz. Erkekler buna da dikkat kesiliyorlar gerçekten.

5. Kilo ve Boy

Belki de erkeklerin en çok dikkat ettiği nokta olan kilonuz ve boyunuz ,onlara göre, idealse çok şanslısınız demektir. Dikkatler üzerinizden çekilmeyecektir çünkü.

6. Göğüsler

Belki de göğüsleri, erkeklerin dikkat ettiği şeyler listesinde ilk sırada bekliyordunuz. Ama yanılmış olursunuz. Çünkü erkekler içten bir gülümsemeye ve gözlerinizin içinin ne dediğine, göğüslerinizden önce bakarlar. Ama göğüsler de önemli tabii.

7. Stil

Erkeklerin kıyafetlere ve tarza pek önem vermediğini düşünüyorsanız yine yanılırsınız. Çünkü kıyafet seçiminiz sizin hakkınızda pek çok şey ifade ettiği için erkekler stilinize de çok dikkat ederler.

8. Protez tırnaklar, takma kirpikler veya abartılı makyajlar

Bunlarla ekstra güzel göründüğünüzü düşünseniz de maalesef erkekler sizinle aynı fikirde değil. Tam aksine erkekler genellikle doğal görünümden yana. Ve sizin bu doğal görüntüye ne kadar yakın olduğunuz onlar için bir dikkat konusu.

9. Cilt

Bu maddeyi de beklemiyor olabilirdiniz ama erkekler sağlıklı görünümlü bir cilde de oldukça önem veriyor. Fazla makyaj olmayan,lekesiz,pürüzsüz kısacası sağlıklı ve ışıltılı görünen bir cilt te onlar için dikkat çekici başka bir husus.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir