Gündem, Haberler

Ünlü DJ Hasan Köseoğlu’ndan Acı Haber

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evinin merdivenlerinden 22 Ekim Pazar günü düştükten sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hasan Köseoğlu’dan acı haber geldi. 42 yaşındaki DJ, yapımcı ve müzisyen Köseoğlu kurtarılamadı ve tam 16 gün sonra hayata veda etti. Yoğun bakımda tedavi gören DJ, tüm uğraşlara rağmen saat 01.00 civarında hayata gözlerini yumdu.

Hasan Köseoğlu yazarı siyasetçi ve akademisyen olan Baskın Oran’ın da oğluydu. Aldığı acı haberin ardından baba Baskın Oran üzüntüsünü şu sözleriyle dile getirdi: “Acımız büyük. Tüm gayretlerimize ve sağlık ekibinin yoğun müdahalesine rağmen Hasan’ı kurtaramadık. Yarın öğlen Bodrum Adliye Camisi’ndeki cenaze törenin ardından kendisinin, Gümbet Taraburgaz Mezarlığı’nda, Bodrum’un eski belediye başkanlarından olan dedesi Derviş Görgün’ün mezarı üzerine gömülmesine karar verdik.”

Okan Bayülgen’in de akrabası olan Hasan Köseoğlu ünlü sunucunun işletmekte olduğu eğlence mekanında da DJ’lik yapmaktaydı.

“Hasan, seni çok özleyeceğim, çok özleyeceğiz… Işıklarla uyu”

Oyuncu Birce Akalay ile yakın dost olan Hasan Köseoğlu’nun vefatı ardından Akalay, sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğraf ile üzüntüsünü şu şekilde dile getirdi: “Aklım, kalbim darmaduman bu sabah. Senin bu sessiz gidişin, tıpkı kendin gibi, bu boktan düzene tokat gibi… Güle güle git dostum,kardeşim. Güzel müzikler çalsın yolunda sana ve Ege maviliğinde pembe beyaz begonvil dalları tutsun elinden. Geçtiğin eşikten biz de geçip yanına geleceğiz bir gün Hasan’ım… Gençliğim, en güzel yıllarım, 4 omzumdan biri, canım Hasan’ım… Derin, büyük bir boşluk oldu şimdi sen gidince… Kalp ağrısı mıh gibi… Hep gülen gözlerin solmadan gidişin tek tesellim. Yakışıklım. Sonsuzsun şimdi… Hasan, seni çok özleyeceğim, çok özleyeceğiz… Işıklarla uyu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir